perjantai 30. tammikuuta 2009

Kalifornia ja muita mietteitä tulevaisuudesta

Jatketaan Ultra Bra -teemalla. Olen päättänyt lähteä vuoden päästä San Franciscoon. Elämä tuntuu heti valoisammalta kun on seuraava ulkomaanmatka tiedossa!

Odottelen kevättä jo melkoisesti, erityisesti sitä auringonvaloa. Pelkään, etten kuitenkaan ehdi nauttia siitä riittävästi, koska koulu ja muutkin asiat teettävät tekemistä melkoisesti. Mm. vapaaehtoistyö.

Pohdin yhä puolentoista vuoden jälkeen, miten viitata seurustelukumppaniin, joka on yli 30v.; poikaystävä kuulostaa oudolta, miesystävä kuulosta vielä oudommalta ja näköjään pelkkä "mies" aiheuttaa ihmisissä vääriä luuloja (viimeksi tällä viikolla todistin, että ei, en ole naimisissa, en edes kihloissa, saati sitten, että asuisin miehen kanssa).

Valmistumisen jälkeisessä huumassa tuntuu melkein siltä kuin tietäisin mihin olen menossa, mähän sain jotain aikaiseksi, ihan oikeasti! Helsingin Sanomatkin tiesi; piti todistaa niille, että olen yhä opiskelija.

Jätin viimein eilen hakupaperit maisteriohjelmaan, johon olen himoinnut kohta vuoden. Tosin pelkään, että Posti hukkaa ne johonkin; siksi olisin vienyt ne itse paikan päälle Snellmaninkadulle, mutta kun saavuin osoitteeseen, ikkunassa (!) luki "all applications by regular mail". Marssin nöyränä pääpostiin, jossa postipoika vain pudotti kirjeeni jonnekin työpöytänsä alle piiloon kun maksoin postimaksun. Selvästi salaliitto!

2 kommenttia:

Pinja kirjoitti...

Mieheke, ehkä? Miä ouhun ihan sujuvasti poikaystävästä, mutta se ehkä johtuu siitä, että puoliskoani luullan keksimäärin minua nuoremmaksi...

Mihin maisteriohjelmaan haet?

Inka kirjoitti...

Niin, valitettavasti omani näyttää ikäiseltään, varsinkin tällä hetkellä kun on ollut selkänsä vuoksi sairaslomalla yli viikon, ressukka.

Haen Intercultural Encounters -maisteriohjelmaan (kulttuurien välinen vuorovaikutus).