maanantai 25. elokuuta 2008

Never mind the jet lag, here comes the culture shock!

Kumpikaan kyseisistä ilmiöistä ei sitten ollutkaan keksintöä, enkä minä niille vastustuskykyinen, toisin kuin itse kuvittelin vielä pari viikkoa sitten.
En osaa enää sanoa, minkä piikkiin tämänhetkinen väsymys menee, mutta lupaavia kandidaatteja on monia, etunenässä K-market Inferno. Ennen kaikkea olen pettynyt itseeni. Olin jo päättänyt, etten enää palais kauppaan, mutta sitten "elämän realiteetit" iski vastaan. Kaikin puolin paskoja jätkiä ovat.
Kesäloma jäi jotenkin väliin, eikä sitä pysty paikkaamaan sillä, että 24 päivän edestä kesälomapalkkaa ilmestyy mun tilille syyskuun alussa. Oon silti päättänyt, että mun on käytävä Lintsillä vaikka vain syömässä vohveli. Myös Suomenlinna on ehdoton. Vaikka taivaalta sataisi pieniä, vihaisia kassaneitejä, mä meinaan joku päivä istua sillä lautalla ja kuvitella itselleni kesäloman. Siinä neidin mielikuvitus testataan.
Onneksi työnhaku on jo kovaa vauhtia käynnissä ja syksyn suunnitteleminen Ainon kanssa piristi mun mielialaa. Okei, ehkä meistä ei tule varjo-Finlandiaraatia, mutta on kiva leikkiä ajatuksilla oikeasta elämästä. Ja lautapeleistä baarissa on tultava perinne. Minä vaadin.
Alle neljän kuukauden päästä on joulu!!!

2 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Jos tähtäät samaan lauttaan Salkun kanssa, niin on seuraa. Se istuu suokkibotsissa välillä duunin puolesta.

Sympatiseeraan ihan älyttömästi sun duunikriisiä: se vuodeksi toiselle pallonpuoliskolle karkaaminen olis ollu äärest tyylikäs peäero.

NärhiA kirjoitti...

opiskelijaelämä on siitä paskaa, että talvella pitää opiskella ja kesällä raataa että voi taas talvella opiskella.

otan osaa kesäloman poismenon johdosta. sama murhetapahtuma on kohdannut myös omaa elämääni.

kannatan täysillä kesäloman simuloimista syyskuussa. sitä paitsi säät eivät voi olla ainakaan paljoa huonommat...