maanantai 18. elokuuta 2008

T.p.l'a.


Huomio huomio! Tämä on tärkeää ja sitä paitsi hauskaa, siispä kerron:

Autotallikollektiivin (eli minun ja muiden espoolaisten perhetyttöjen) ensimmäinen kesänpäättönäyttely T.p.l'a. esittelee tuoretta taidegrafiikkaa elokuun viimeisenä viikonloppuna. Näyttelymme kesto on suppea, jotta esittelyn voivat tehdä taiteilijat itse yhteistuumin. Tulkaa siis katsomaan meitä ja mitä olemme saaneet aikaan!

T.p.l'a.
29. - 31. 8. 2008
Tikkurilan Silkissä


Aukioloajat ovat seuraavanlaiset:
pe 17-20
la 11-20
su 11-17

Jos viikonloppuusi ei kuulu suunnattomasti ohjelmaa ja pääset paikalle koska tahansa, ajaksi voi valita lauantain klo 17, jolloin vietämme avajaisten, päättäjäisten ja keskikohtiaisten välimuotoa. Silloin saa pitää puheen jos haluaa, itse en aio pitää. Toisaalta tässä just ajattelin sitäkin, että johonkin muuhun aikaan meillä on enemmän aikaa selittää ja esitellä töitämme, joten puolensa siinäkin. Saa tulla monta kertaa! Ollaan siellä mahdollisimman kaikki mahdollisimman koko ajan. Itse olen muuten kaikki aukioloajat paikalla, paitsi että lauantai-iltana pitää ehkä lähteä vähän aiemmin kuin mitä suljetaan... (btw: onko epäkorrektia mennä tupareihin ja pyytää saada lainata suihkua?)

Näyttelytilana toimii Tikkurilan Silkki, eli se vanha silkkitehdas siinä Heurekaa vastapäätä, ihan Tikkurilan keskustassa. Osoite on Tikkurilantie 44, asemalta on helppo kävellä. Tekosyitä ei siis kuunnella kaupungissa majailevilta! Muista kaupungeista asti en velvoita tulemaan, mutta meidän näyttely ei valitettavasti lähde Turun kiertueelle.

Ei kommentteja: