tiistai 23. syyskuuta 2008

Rosvo-vitun-paistia!

Miten voi olla niin tajuttoman hyvää mitään ruokaa ikinä? Kuka on keksinyt, että kaivetaan maahan kuoppa ja päällystetään se kivillä ja sit poltetaan notskia siinä pari tuntia (Samalla voi muuten loimuttaa lohta, noin kevyeksi lounaaksi) ja sit lapioidaan ne hehkuvat hiilet ulos sieltä kuopasta ja sit laitetaan sinne lampaan lapa yrtein klähmättynä (Tässä kokoonpanossa soittivat ainakin rosmariini, timjami, salvia, minttu ja laakerinlehti. No totta vitussa valkosipuli kans, tarvitseeko muka mainita erikseen?) ja paperiin ja folioon käärittynä ja sit ne hiilet päälle ja sit viel pari kiveä ja sit luodaan se hauta umpeen ja pidetään muistopuhe (Frank, mä tiedän, että me tavataan vielä joskus, jossain.) ja sit kun on jo pimeää, useita tunteja myöhemmin, kaivetaan kuoppa auki (Hän on noussut!) ja kääritään esiin mureinta. lihaa. ikinä. Niinku evah. Lusikalla ois voinu kaapia, ei tarvinnu leikata. Se vaan solju irti luusta. Niin kaunista. Tuliko viikon ylisanakiintiö täyteen? Hyvä. Vituttanut viime aikoina niin paljon, että hippuja pitää etsiä huolella.

Jumalaista lihaa. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Ei kommentteja: