keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Aurinkoinen Firenze

Mulla oli sitten ilmeisesti yöllä jotain teorioitakin tästä maailmasta. Noh, sääli, etten muista niitä enää.

Vuokraisännälläni on täällä nainen. Nelikymppinen keliaakikko Sardiniasta. Harrastavat seksiä keskellä päivää. Mikä on ihan ok, näkevät harvoin jne. toivoisin vaan ettei koko episodi saisi mussa aina aikaan epämääräistä teinikikatuskohtausta: "Hih, ne harrastaa... huih... SEKSIÄ!!" Toisinaan sitä toivoisi, että mielikin ymmärtäisi jo olevansa päälle kahdenkymmenen.

Firenze antautui viimein ja nyt kaikki on jälleen kunnossa. Lämpötilan suhteen nimittäin. Sadekin suostui loppumaan ja elämä on kivaa. Yritin shoppailla DVDitä, mutten onnistunut valitsemaan mitä haluan. Wilde, Medea ja Lawrence of Arabia, mutten löytänyt Forever Callasta enkä Maria Antoinettea. Lisäksi kiinnostaisivat A Home at the End of the World ja Il Grande Silencio.

Ainolle:
- älä pakkaa mukaan turhan lämmintä kamaa, lämpötila pysyttelee tod.näk. kahdenkymmenen yläpuolella, sateenvarjo voisi olla tarpeen, mutta voit ostaa parilla eurolla täältäkin
- mahtuisiko mukaan pari kesätyöpaikkaani koskevaa kirjaa? isu voisi käydä viikonloppuna pudottamassa postilaatikosta
- mihin aikaan ja minne ylipäätään tulet?
- missä haluat käydä? jos haluat museoihin osaan täytyy varata aika ja ne hupenevat nopeasti, eli jos tiedät jo joitain must-kohteita, ilmoita, niin varailen
- jos omistat isomman matkalaukun ja tunnet pakottavaa halua ottaa sen mukaan, en panisi vastaan jos takkini pääsisi paluupostissa Suomeen... olikohan tämä nyt tarpeeksi epämääräisesti kierrellen pyydetty?

juu, sähköpostin kirjoittaminen on ihan liian vaikeaa, miksi harrastaa yksityisasioita kun voi jakaa kaiken teidän kesken?

3 kommenttia:

aino kirjoitti...

Jatkakaamme tätä pohdiskelua spostitse!

NärhiA kirjoitti...

jaaa, se tahtoo privaattia...

Sandra kirjoitti...

Pitaisko tasta paatella, etta Ainon tuomiset on hyvinkin arkaluontoisia...?