tiistai 8. huhtikuuta 2008

Kaukokaipuu

Miten ihmeessä luentojen loppuminen (joku moduuliviikko, häh, mikä, miksi, ja yhtäkkiä multa loppui 66% kursseista ja koulupäiviä jäljellä kaksi per viikko) teki musta superkiireisen? En ole istunut kotona paria sekunttia kauempaa kun jokainen pitää nähdä, nämä ja nuo aperetiivot kokeilla ja täällä on markkinat tuolla uusi näyttely. Nyt vuokraisäntäkin lähti hus pois ja omistan seuraavan viikon ajan mukavan kolmion Flon keskustasta ihan kokonaan yksin. Paitsi, että lähden itsekin Napoliin. Ja sen jälkeen Brysseliin.

Siis, ei päivityksiä multa to-su, koska hukun jätteisiin ja joudun ryöstetyksi Napolissa. Eikä myöskään seuraavan viikon ke-pe, kun raahan omaisuuttani Rysselin osoitteeseen ja yritän maanitella äiteeltä uusia farkkuja. Jospe ehti just lähteä tämän elämäksikin kutsutun pyörremyrskyn alta. Niin ehdin siis olla yksin kotona huikeat kolme päivää. Sitä ennen meni kolme viikkoa kylkikyljessä pikkusisterkon kanssa ympäri Eurooppaa.

Please, joku naulaamaan mun jalat kiinni tähän kamaralle! Ei jaksa...

Ja jossen saa kivoja kesätöitä, niin pitäisköhän lähteä USAhan aupairiksi? Kun ei mulla koskaan tule olemaan rahaa matkustaa sinne ihan loma lomalle ja sitten vois yrittää helpommin hakea sieltä(kin) töitä. Tai sitten vietän kesän Imatralla...

Pahoittelen Turku (koko kaupunki, ei Pix), ei nyt vain nappaa palata sinne ja opiskella.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärrettävää :D. Minuunkin iski kauko/matkustuskaipuu Turku-Tampere bussissa ja Pirkanhovissa... Jokseenkin säälittävää ;).

-emps