perjantai 11. huhtikuuta 2008

It Must Be Summer (feat. Digitally Remastered)

Aurinko, kaljaa, ihmisiä, kevät, melkeinviikonloppu ja aurinko!





Päivän bonusfakta: Teekkariystäväni (on minulla muunkinlaisia) pelaavat jotakin äärest miehekästä puutarhankultivointiin keskittynyttä konsolipeliä. Ovat sitten kehittäneet siihen kunniakseni nimeäni kantavan hahmon, ja ovat sitä rakentaessaan kiteyttäneet henkilöni mielestäni melko tyylillä:

Se on kana jolla on merirosvohattu ja pinkki kaasunaamari. Tai no, pojat eivät ole ihan varmoja, onko se kana vai kukko. Oliks muuta?

Poikien luo lähtiessäni nappasin laukkuun pöydältä tuon edelliseen tarinointiin juuri kuvaamani levypinon, ja käskin valita siitä kesälevyn soittimeen. Seurasi eräs kaikkien aikojen hienoimmista musiikkiteoreettisista neuvonpidoista:

-Kenen levy tää on? "Digitally Remastered"? Ei se voi olla sen bändin nimi.
-Idiootit, se on Zeppeliniä, Houses of the Holy!

Päivän soittolistalla siis Digitally Remasteredin hittibiisi "Including the Hit Single".

(Erityissähke Eräälle ystävälleni: kuulin jotain juorua, että joku arvokuljettaja olis kuskaillu (työajalla) jotain toimitusassaria (työajalla) kauppahalliin kyyhkysostoksille ja k.o. assari olis lirkutellu aika hyvät alennukset the lihakauppiaalta. Kaikkea sitä kuuleekin niin kauan ku korvat päässä pysyy. Ja sit lisäks: pystytkö lähtee pitkästä aikaa kahdestaan kaljalle? Ehdotan maanantaikaljaa. Maanantaina aion olla kaljan tarpeessa.)

1 kommentti:

Kaikkonen kirjoitti...

Kesäkesäkesäkesäkesäkesäkesäkesä!!! Ja tietty kaljaa, mitäs muutakaan :)