keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Yöllistä purnausta, mutta ei TMI

Mistä mahtaa sekin tyhmyys johtua, että väen vängin kehittelee itselleen yhdistelmän vaikeinta mahdollista opiskelumuotoa ja vaikeinta opiskelemaansa ainetta?
No, hei Naistutkimuksen verkkokurssia, käy toki peremmälle! Tää ei ole hyväksi mulle, olen kategorisen huono valvoja ja nyt oksettaa ja pyörryttää. Lisäksi hyttysenpistot ovat nousseet valtaviksi rokkoarpikasaantumiksi ja kutiavat.

Olen elänyt kaksi päivää päärynä-cacio-voikkareilla. Toskanalaisen tietämyksen mukaan lämpimät voileivät alla pere e miele kuuluu aina tehdä cacio-juustoon. Kaveripiirimme tuntee ehkä nämä leivät paremmin vuohenjuustoversioina ja Piin laittamina. Mutta aiheeseen... Koska näin väitetään, niin pitihän sitä kokeilla. Ei yhtä hyvää kuin maailman parhaassa L'osteriassa Sienassa, mutta oikein maukasta. Kunhan tajusin eka pistää koko höskän uuniin. Paistamattomana cacio maistuu jotakuinkin samalta kuin halloumi aka ei miltään.

Ja sitten USAn tuleviin vaaleihin, joista en tiedä yhtään mitään. Onko kukaan muu havainnut outoa samankaltaisuutta akselilla Kennedy-Blair-Obama? Kaikki nousivat valtaan edellisen hallinnon epäonnistuttua täysin ja ihmisten turhaannuttua jo pitkään vallinneeseen vaihtoehtoon. Jokainen oli karismaattinen johtaja ja nuorison suosiossa, tarjosi uskoa uuteen tulevaisuuteen ja onnistui olemaan oikeasti cool eikä vain myötähäpeä. Eikä kenenkään varsinainen poliittinen ohjelma ollut erityisen selkeä tai käytännöllinen. Pahus vie, mutta pelkkä toivo ja idealismi on aika huono yhdistelmä maan tämän hetkisille vaikeuksille. Ja kun Valloissa ollaan niin tottakai näitten vaikeuksien mittasuhteet ovat megalomaaniset.
Kannatan silti Obamaa. Ehkä maailmalle olisi parempi saada edes yksi johtaja johon voitaisiin uskoa... Sitä paitsi naispresidenttejä meillä on jo, mutta yhdenkään enemmistöltään valkoihoisen (jopa WASPin) maan presidentti ei ole musta tai kuulu vähemmistöryhmään. Ranskalaiset pääsevät lähimmäksi puolalaissyntyisen Sarkozyn ja italoBrunin kanssa. Mutta ei hurrata vielä.

A. transupressaa odotellessa...

1 kommentti:

Sandra kirjoitti...

Näitkö sen YouTube-videon, josta nousi kauhea kohu? Epäillään, että Obama näytti Hillarylle keskisormea. Se siis raapi poskeaan sillä sormella. No, mene tiedä...