torstai 10. huhtikuuta 2008

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?

A kehottaa hajoamaan sateeseen. Vaikken olekaan sokerista (vaan pääasiallisesti kukkasista, inkivääristä ja kanelista) tehty, myönnän, että vettä on nähty. Vaan ei tänään! Tänään on kesä. Olen kuunnellut tänään tosi monta kertaa läpi Vuoden 2008 Virallisen Kesänodotuslevyn, joka on Mando Diaon Bring 'Em In. Hyvä levy, muuten. Oheisessa kuvassa näette myös muita kesän odotteluun soveltuvia julkaisuja.


Boikotoin tänään takkiani ja hiukan ajan päästä luvassa ovat seremonialliset kesän ensimmäiset pussikaljat Kuitinmäessä. Mitäs siihen sanotte? Käyn ehkä matkalla hankkimassa uudet arskat (A, ne punaiset, ajattelin) ja jätskiä.

Leikkasin tukan.


Niin, en tosin omaa tukkaani.

Tänään olen aika onnellinen, vaikkei ehkä olisi syytä.

Ai joo. Otsikko kuuluu sarjaamme Ainon Päänsisäinen Soittolista Viimeisen Kolmen Päivän Ajan. Kuka tätä paskaa tiskijukkailee? Eilen kun heräsin, olivat nuo sanat ensimmäinen ajatukseni.

2 kommenttia:

pixie kirjoitti...

Kiitti vitusti, arvaa mikä soi nyt päässä??!!
Mrr...

aino kirjoitti...

Piks, pistän pahemmaksi: sain lopulta päähäni soimaan kyseisen lauseen My Heart Will Go On -sävelellä (en tiedä, silloin se sopi siihen, jotenkin) sen jälkeen kun työkaveri oli kertonut, että aina kun hän kuulee kyseisen biisin, se saa hänet ajattelemaan tyttöystäväänsä...

(Kuultuani tämän koskattaven tarinan sain sellaisen väkivaltaisen kouristuskohtauksen, että sama tyyppi oli voimallisesti sitä mieltä, että olin juuri kanavoinut Bruce Campbellin henkeä erityisesti tiedättehän siinä kohatuksessa kun sen oma käsi hyökkää sen kimppuun ja niin.)