keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Kipukerrostumat

Ei pitäs vaan yrittää.

Ainon lähdettyä hippastelin portaat ylös läpysköissä ja ajauduin takaisin alas erinäiset ruumiinosat edellä ja ne toiset sitten niin kuin perässä. Mutta eri järjestyksessä kuin yleensä. Yritä siinä nyt sitten kerätä omaa olemusta kasaan ja pohtia kuinka monta luuta tästä nahkapussista pääsi karkuun ja minne. Kellastunut ihoni marmoroitui violetilla. Kuul look.

Samaisen "nummy treatin" neiti Espoon karattua hyttyset ryhtyivät paremman välipalan puutteessa kostoiskuun. Ihmisneulatyynynä on kivaa ja punaiset pistojäljet tuovat väriä kevääseen. Näytän Tikkurilan maalikartastolta.

Oikea käsi jatkaa kipeytymistä. Varovaisten arvioiden mukaan yhä 1,5-kertainen vasempaan kappaleeseen verrattuna. Asiaa olisi tietysti auttanut, jos ei olisi ollut pakko harrastaa edellä kuvattua porrasluistelua. But no can do.

Myöskin erinäiset vaatekappaleet ovat päätyneet inkvisiitiolistalle. Liityn esiäitieni taistoon ja poltan rintaliivini. Auringon korvantama selkäni leimahti uudelleen tuleen, kiitos suihkun ja ilmeisesti turhan rivakan pyyhkeilyn. On tää vaan niin pop. Onneksi vuokraisäntä pysyy poissa jo toista viikkoa ja voin rauhassa jatkaa topless-lookini kehittelyä.

Muhun siis niin ku sattuu. Auts...

Ei kommentteja: