keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Kesäviihde

Päivän harmauden ja edellisen postauksen uhallakin yritän nyt vaihteeksi sanoa jotain positiivista omasta elämästäni (koska kaikki tietää mun yhä jatkuvasta sairastelukierteestäni ihan tarpeeksi muutenkin, minä aivan liikaa, kiitos).

Minut tuntevat tietävät, etten ole spontaani ihminen. En siis yleensä koskaan; mutta säännön vahvistava poikkeus saatiin aikaan kun olin ensimmäistä kertaa erään samantyylisestä musiikista pitävän työkaverini kanssa vuorossa ja tämä tokaisi: "Tiesitsä, että Mary J. Blige esiintyy Pori Jazzeilla?" Siinä vaiheessa muistaakseni revin hiuksia päästäni ja huusin suoraa huutoa "ei ei ei ei et oo tosissas"; sitten ryhdyttiin punomaan lahjonta/kiristys/uhkailu-tekniikoita, joilla saataisiin työvuorot järjestettyä niin, että pääsisimme molemmat kyseiseksi päiväksi Poriin. Kumma kyllä kaikki onnistui, työkaverini ystävä majoittaa meidät ja nyt siis lähden 19.7. Poriin katsomaan elävää r'n'b&soul-legendaa. (Pieni lisäarvo siitä, että lämppärinä on Shaggy. 'Nuf said.)

Lisäksi omistan jo lipun Flow-festivaalin päätöspäivälle.

Aino, arvostaisin, jos pystyisit mahd. pian sanomaan, minä päivänä jo perinteiseksi kesäjuhlaksi muodostuneet synttärisi pidetään (yritän tänä vuonna järjestää niin, että mulla ei olisi ainakaan aamuvuoroa seuraavana päivänä, ettei tarttisi lähteä niin aikaisin kotiin).

Tänään katsomaan Sinkkuelämää-leffa tyttöporukalla (kuten asiaan kuuluu); sen yhteyteen liitettäneen jäätelöä, leivoksia tms. hyvää.

Tällaista tällä kertaa, toivottavasti ei mene liian pitkään ennen kuin nähdään.PS: Sanni, postissa on tulossa kortti, joka toivon mukaan nostaa sinun ja ystäväsi suupielet ylöspäin. Jos se nyt ikinä pääsee perille kun ei mun harakanvarpaista ota yleensä kukaan selvää.