maanantai 2. kesäkuuta 2008

Reggaeton on seksiä pystyasennossa

Ja vaatteet päällä. Koska nyt vasta tajusin, että kyllähän seksiäkin voi harrastaa pystyasennossa. No niin...
Kun on aivan liian monen viikon ajan analysoinyt henkilöitä, joka ovat olemassa vain paperilla, ja sitten päättää skandinaavivoimin lähteä "oikein kunnolla tuulettumaan", pitäisi tietää, ettei siitä seuraa mitään hyvää. Ja jos ensimmäisen kahden drinkin aikana siirrytään jo puheenaiheisiin "Mä olin kerran sellasen tyypin kanssa, jolla oli siis aivan sairaan pieni...", niin sen jo jotenkin tietää, että seuraavasta aamusta tulee kaikkea muuta kuin miellyttävä.
Päädyttiin El Puebloon, paikallisen bilekansan pyhättöön. Pyörrän kaikki pahat puheeni Helsingin baareista ja totean, että tuollaista lihatiskiä en ole koskaan eläissäni nähnyt. Suotavaa olisi, etten näkisi jatkossakaan. Miehiä oli varmaankin kolme kertaa enemmän kuin naisia, ja niiden katseet ja tanssityyli jätti harvinaisen vähän arvailun varaan (ehkä muistatte sen Sinkkuelämää-jakson, jossa se best man saa lempinimen "Jack Rabbit"). Kun tuollaiseen paikkaan sitten pölähtää neljä pohjoismaalaista tyttöä, niin voimakeinoja saa käyttää, jos meinaa saada jonkinlaisen rauhan. Ja siinä tungoksessa se olisi liikaa pyydetty.
Että on nyt sitten koettu "paikallista kulttuuria". Ja pizzaa tekisi mieli, mutta ei tohon säähän lähde hullukaan. Eikä niillä kuitenkaan ole Dr. Oetkeriä.

Ei kommentteja: