perjantai 27. kesäkuuta 2008

Lissabon, Portugali

Tervehdykseni. Olen Euroopan toisella laidalla suhteessa tämän blogin valtalukijastoon (tuo ei varmasti ollut oikein).
Ilma on tukahduttavan kuuma, olen palanut sievästi rintakehästäni ja puolivälistä polvilumpioitani aina jalkapöytiin asti. Kipu on kuin huonosti suomeksi dubatut näyttelijäelokuvat. Mutta ainakin nyt runoilijanrintani on jonkun muun, kuin sinertävän valkoisen värinen. Tietenkin sinertävä+palaminen tulisi olla yhtä kuin violetti, mutta osaksi onneksi, toisaalta harmiksi näin ei päässyt käymään.
Toissa iltana tapasin tusinan norjalaisia malleja matkalla kohti Lissabonin yötä ja osittaisessa mielenhäiriössä (ja osittain vanhempieni läsnäolon takia) EN tunkenut itseäni näiden pitkäsääristen kaunokaisten seuraan. Vihaan itseäni vielä pitkään tästä syystä.
Muuten täällä on katseltu nähtävyyksiä, kuvattu nähtävyyksiä, liikuttu nähtävyyksien välillä, sekä syöty hyvin ja juotu paljon. Kaupunki on viehättävä ja sen asukkaat (nuoret, sorjat ja naispuoliset) viehättävämpiä. Mieleen tulee rauhallisempi versio Barcelonasta. Arkkitehtuuri on puolivillaista, mutta menettelee. Sapuska ja juoma on kohtuuhintaista ja ostoksiakin on varaa tehdä. Täällä on hyvä olla, mutta kai täältä on tultava takaisin.

Kuvat tulee myöhemmin.

1 kommentti:

Sandra kirjoitti...

Heiii...Tuolla mä meinaan asua seuraavaksi. Bem-vind@s sitten tutstumaan!