torstai 13. maaliskuuta 2008

Interbloggausta...

Luin Ainon ja Kirsikan matkakertomukset molemmista blogeista. Kiitos Ihanalle turhuudella informaation määrästä.

Enkä edes muistanut omistavani niitä paperikuppimukeja. Mihinkähän lienevät karanneet...

Äh, tässä oli pointtikin: Pikku Myy-nutturat! Mistä ne ovat tulleet? Ovatko Muumit niin suosittuja? Miksi niitä on täällä vain japanilaistytöillä? Miksi myös Ruotsissa? Ja miksi japsitytöt näyttää söpömmiltä kuin elämä ne päässään? Kaappaan kohta yhden sellaisen lemmikiksi...

Muji! Muji! Muji!

Kahden viikon kuluttua Pariisissa...
Kellä se vihko olikaan? Eikai mulla, koska silloin se voi olla kolmessa tai neljässä eri kämpässä... Miksi en ikinä muista kirjoittaa niitä osoitteita ylös pysyvästi, järkevästi ja ennen kaikkea löydettävästi?

1 kommentti:

eeva kirjoitti...

Epäilen Pikku Myy-nutturoiden suosion Ruotsissa johtuvan Lykke Li-nimisen neidon isosta medianäkyvyydestä. Hänellä on siis käsittääkseni aina tuollainen nuttura. Ja näyttää muutenkin ihan ruotsalaiselta muotibloggaajalta. Sekä siitä, että Face Hunter-sivuston kautta tyylikkäiden ruotsalaisten (joilla on siis päässään näitä nutturoita) kuvat leviävät ympäri maailman, ja kaikkihan haluu näyttää tyylikkäältä ruotsalaiselta. Paitsi jos on haloo sata kertaa tyylikkäämpi japanilainen. Japanissa se voikin sit johtua Muumien suosiosta..