tiistai 4. maaliskuuta 2008

Lost but not found

Täällä ollaan, Firenze otti mut vastaan mutta ei matkalaukkujani koska ne jäivät jonnekin matkan varrelle. Koneeni lähti sunnuntaina 3h myöhässä, joten myöhästyin jatkolennoltani Brysselistä Firenzeen. Brysselissä ne sitten joutui pistämään mut Rooman koneeseen ja vasta Roomasta pääsin lentämään Firenzeen, ollen lopulta 6h myöhässä ja ilman matkatavaroita (vaikka jokaikisellä lentokentällä väitettiin, että kyllä ne ovat seuranneet mukana; aloin tosin hieman epäillä kun Roomassa tietokone väitti ruumaan menneen laukkuni painaneen 15kg kun se vielä Helsingissä painoi 9,5kg...).

Onneksi Anne tarjosi teetä ja sympatiaa ja matkavakuutus on voimassa. Kieltämättä 15-18 astetta lämmintä ja puolipilvinen kevätsää tekee myös terää. Olen ehtinyt jo käymään läpi Intimissimin ja Promodin eilen (noh, pakkohan oli saada vaatteita kun ei niitä vaihtovaatteita ole vieläkään), tänään Duomoon ja ehkä jonnekin muihin turistinähtävyyksiin. Huomenna suunnitelmissa Pisa!

Aloitan oman lyhyen osuuteni kiroamalla yhä uudestaan ja uudestaan suomalaista pankkijärjestelmää. Uskokaa huviksenne, jos mikään menee pieleen, kukaan ei tule vastaan. Eikä mitään voi tehdä. Ja tilanne on hyvin valitettava, mutta kun säännöt sanovat näin. Että ilman Inkaa mulla ei olisi tällä hetkellä varaa ruokaan tai vuokraan. Ja pankin mielestä tämä on valitettavaa. Ei esimerkiksi katastrofi. Että kiva.

En ala.

Ei kommentteja: