torstai 13. maaliskuuta 2008

Maledizione finlandese

Aurinkoinen Firenze ei ole ihan niin auvoinen meille pidemmän ajan asukeille. Palaneiden poskien lisäksi epäonnemme laajaan ja taajaan kekoon lisätään jälleen uusi lompakkovarkaus.

Positiivisena (?) seikkana voineen mainita ettei uhri ollut allekirjoittanut. Eipä sillä, ei ole mulla lompakkoakaan.
Tappelemme myös erillisotaa postilaitosta vastaan ja murisemme yleisesti kaikkialle. Karabinieritkin joutuvat mustalle listalle, vaikka heidän roskiksensa on koristettu samoilla raitakuvioilla kuin univormujen housut ja punamustiinviittoihin pukeutuneet ratsupoliisit ovat varsin salskea näky.

Firenzen soutuklubilaiset palasivat Damin etskultaan ja mulla on taas kavereita. Tänään toivuimmekin taisteluhaavoista Arnon rantakahvilassa klubin VIP-tiloissa. Irvisteltiin kateellisille turisteille, jotka roikkuivat Uffizin parvekkeen yli.

Urheilukaupoista löytyy mansikalle tuoksuvia tennareita ja hotpants-shortseja, muttei jumppamattoja. Tilaamalla voisi saada Sveitsistä, sanovat. Antaa olla, vastaan minä.

Vastoinkäymisillä ja varkauksilla on kummallinen sivuvaikutus. Jo toinen suomalaistyttö värjännee hiuksensa. Rumana on kivaa.

Ei kommentteja: