maanantai 10. maaliskuuta 2008

Kesätyö!!

Aloitan varsinaisen blogielämäni hehkuttamalla sitä, että sain kesätöitä! Ja tämä kerrottiin vielä suoraan haastattelussa tänä aamuna! Ensi kesä kuluu siis Rastilan leirintäalueella saunaa lämmitellen ja turisteja neuvoen. Palkka on parempi kuin Helsingin kaupungilla yleensä ja ainakin haastattelijoistani tulee varsin mukavia työkavereita. Ah, ei enää työnhakustressiä... kun pääsee kaupungille kerran töihin niin sen jälkeen on jalka pysyvästi oven välissä.

Ensi viikon tiistaina viisaudenhampaan poisto. Kuulostaa oudolta, mutta odotan sitä innolla. Tää särky alkaa olla aika tuskaista, pahempaa kuin aiemmin ja myös se jatkuva lämpöily loppunee sen hampaan poiston myötä. Sitten mä syönkin pelkkää jätskiä koko pääsiäisen... Jos joku haluaa tuoda mulle sosekeittoa, arvostan sitä kovasti.

Kiitos vielä kerran loistavalla emännälleni Annelle, Italian matka oli ikimuistoinen. Anne onnistui kuin onnistuikin tartuttamaan mulle nuhansa, mutta tää taitaa olla lievempi versio. Olo vähän tukkoinen ja väsynyt, ei juuri muuta. Kurkku yrittää kipuilla. Käyn silti urheasti luennoilla ja yritän vääntää kandintyötäni. Se on vielä erittäin vaiheessa, mutta onneksi mulla on vielä useampi viikko aikaa työstää sitä. Jää nähtäväksi, saanko sen niin hyvään kuntoon, että ehdin palauttaa sen 18.4. joka on deadline jos haluaa tehdä kypsyysnäytteen tänä keväänä.

Aurinkoista kevätpäivän jatkoa!

3 kommenttia:

Sandra kirjoitti...

Toivotan tsemppia ja kehotan jattamaan lukematta mun aiemman kuvauksen kyseisesta operaatiosta. Varsinkin, jos oot uskaltautumassa YTHS:lle. Jogurtti ja vanukkaat muodosti sen viikon ajan mun ruokavalion. Lamminta ei voi syoda ainakaan ekan illan aikana, koska se lisaa vuotoa. Taalla paassa samoja ongelmia, toinen alaviisuri rupes puskemaan ulos suunnilleen siina vaiheessa, kun paasin maahan, kuinkas muutenkaan. Nyt vaan toivon, etta se tulee ulos itsekseen ja antaa mun olla rauhassa, koska taalla siihen ei takuuvarmasti koske kukaan.

pixie kirjoitti...

Meidän työpaikalla on tyttö, jolta poistettiin viisaudenhammas ja joka sama päivänä veti pari spinnigiä ja bodypumpin. Söi kyllä kaksi antibioottikuuria sen jälkeen, mutta selvisi hengissä. Asennekysymys (kuka on hullu ja kuka ei), selkeästi...

Sandra kirjoitti...

Se on hyvin henkilokohtaista. Toisilla (no names mentioned) hampaat on samankokoiset kuin useimmilla miehilla ja ne saa irti leukaluusta vain katuporalla. Jumppaamisen laskisin silti osastoon "vain henkisesti sairas ihminen...". Mutta ehka silla oli hyva laakitys ja kipu alkoi vasta illalla :)