sunnuntai 2. joulukuuta 2007

Anne Suomessa ja ensimakua tulevasta

Toistan nyt, jos vaikka en olisi sitä Facebookissa tarpeeksi mainostanut, että tulen Turkuun 19.12. jossain vaiheessa päivällä. Yöpaikkatarjouksia otan vastaan, jos niitä ei tule, teen lyhyen päivän reissun tortaina. Lähtö olisi ennen lauantainaamun Fazer-treffejä Stadissa, tod.näk. Pinjan aikatauluja mukaillen, jos sillä jotain järkeviä suunnitelmia on. Olisin kiitollinen, jos ihmiset ehdottaisivat tapaamisaikoja. Kaikki yhteydenpitovälineet toimivat, vastaanotan puheluita ja tekstareita kahteen kännykkään, FB, mailit, kirjeet, huhupuheet ja tää blogi...

Suomeen tulen 18.12. ja pois hilppasen 6.1. Jos jollakulla on paljon sanottavaa tai kiire niin 19.12. aamu Stadissa sopii myös. La 22.12. iltapäivällä/illalla siivoan mummolla, muuten vapaana, samoin su. La 29.12. juhlimme isäni 50-vuotispäiviä, muuten aikatauluni ovat täysin auki ja vapaana.

Vietän parhaillani hyvin italialaista viikonloppua jalkapallon ja oopperan parissa. Yksityiskohtaiset (noh, ne yksityiskohdat jotka tuomitsen tärkeiksi) postaukset myöhemmin. Pysykää kuulolla!4 kommenttia:

Kaikkonen kirjoitti...

moi. mä en ymmärtäny sun aikatauluhöpinöitä (ihan heti huomenna vaalennan taas hiuksiani). jos sulla on aikaa nähdä joku pvä, niin laita viestii. mulla on töitä aina klo 16.30 asti lukuunottamatta 22.-26.12...niin ja viikonloput vapaita toki..

Inka kirjoitti...

Mä haluan nähdä sua Anne kunnolla. Olen täällä ainakin uuteen vuoteen asti ihan koska vaan tavattavissa, joten eiköhän me löydetä aikaa tavata. Ja ajattelin varata ne lentoliput huomenna, onko ok? Näillä näkymin tuun 2.3 ja lähden 6.3. ellei hinnoissa tapahdu suuria muutoksia.

Mutta tähän väliin mainos, huomio A,A,J,P ja S: Emin pikkujoulut sen postimerkissä pe 21.12. Museokadulla, käykö teille?

Oli myös puhetta, et vois vaikka välipäivinä järkätä esim. mun luona jotain iltaa, sinkkuelämien katselua yms. tms. tyttöilyä?

pixie kirjoitti...

Signorina on tervetullut Ylännekadulle, mutta varoitan että kvanttimekaniikka 3:n kurssi syö kaiken vapaa-aikani ja sosiaalisuuteni to 20.12. asti. Ajattelin siitten siivoilla ja pakkailla sen illan ja seuraavan aamun ja siirtyä Helsinkiin perjantaina. Voin siis tarjota sängyn, mutta seuraa en uskalla luvata, sillä juuri ssapumisesi aikaan eletään kriittisiä hetkiä ja minut löytää silloin todennäköisimmin jostain nurkasta vikisemästä. Luulen, että tämä kvantin kurssi jää fyysikon urani viimeiseski, ellei joku ryppyvoidejätti lupaa pelastaa minua ennenaikaiselta vanhenmiselta.
Muuten kyllä kiva jos tulet!!

Inka kirjoitti...

Olisi kiva jos kertoisitte Emille pääsettekö silloin 21.pvä vai ette...