tiistai 4. joulukuuta 2007

Mustien tonttujen tanssit

Mainostamiseksi menee, mutta menköön. A:n bändi (se, joka esittää hitaampaa musiikkia) esiintyy Elimäenkadun squatissa (Elimäenkatu 15) lauantaina 8.12 johonkin kellonaikaan, joka on hämärän peitossa bändille itselleenkin. Ehkä kahdeksan-yhdeksän aikaan. Mukana myös Kansalaistottelemattomuus, Agromurgi, Aortaorta ja Superhomosexual Suicide Pact. Itse en voi ymmärtää ihmistä, joka ei halua nähdä, millaisia tyyppejä tuollaisten nimien takana on. Vaikuttaa siltä, että mun pojat on sieltä normaaleimmasta päästä.
Itse olen paikalla tyttiksenkatsastustarkoituksessa. Ympäriämpäri, eli Tarin toinen kitaristi, on löytänyt itselleen tytön, ja koska minä olen ryhmän alfanaaras (virkaiän saavuttama etuoikeus), täytyy tarkastaa, tulenko tytsyn kanssa toimeen ollenkaan vai pidänkö Kaislan edelleen omana, jakamattomana valtakuntanani. Hyvää ei lupaa se, että sillä on sinivihreät hiukset. Joo, oli ne ihan hauskat Jannella, kun oltiin teinejä, MUTTA...Voin vain yrittää olla ihmisiksi. Mutta tässä mielentilassa kaikki uudet ihmiset on melko pitkälti perseestä.
Lyhyestä virsi kaunis, olkaa siis paikalla. Siitäkin huolimatta, että silloin on Salkun tuparit. Houkutelkaa mukaan myös muita mahd. kiinnostuneita (eli niitä, jotka eivät pistä ystävyyttä poikki, jos ne raahaa tollaselle keikalle). Ainakin Pornoa ja Ollia olisi kiva nähdä siellä.
Tää rupeis nyt lukemaan, kun sitä ei ookaan viime aikoina tullut tehtyä hirveesti...ehe ehe...

1 kommentti:

Sandra kirjoitti...

Korjaus aikatauluun. Ilmeisesti paikalle kannattaa ilmestyä vasta kymmenen aikoihin. ja Kansalaistottelemattomuus ei soitakaan. Tervetuloa silti.