maanantai 10. joulukuuta 2007

Tunnustuksia tanssilattialta. (kuvareportaasi)

Olen biletetty puhki.
Pieni hengähdyksen hetki, joka myös tenttiviikkona tiedetään, antaa minulle aikaa kertoa siitä kaikille muille.


Kuukauden aikana kuudet isot bileet. Laskematta mukaan saunailtoja tai "kaljoja". Lainaten vanhaa kunnon Slurms MecKenzietä:

"I'm partied out. All I want is to stay home
and rent videos and watch them with
a few friends. Is that so much to ask?"


Mutta ainakin tuli käytyä hienoissa juhlissa.
Ensin oli Sähköinsinöörikillan ja Arkkitehtien yhteissitsit. En vieläkään ymmärrä, miksi menin.

No, oli siellä kai ihan jees.

Sitten oli meidän arkkitehtikommuunin huone- ja miehistömuutostuparit, so där:


Sitten oli Killan pikkujoulut. Osallistuttiin talouden toisen Karjalaisen kanssa piparkakkukisaan ja panostin kunnolla asuun.Voitin pukukisan!

Sitten oli vielä Otaniemen arkkitehtikillan 99 vuotisjuhlat ja toveri Saaran itsenäisyyspäivän vastaanotto. Pääsin sentään uimaan nakuna Yrjönkadun uimahallissa aamuviideltä!
Notta semmosta!

Hei sitten tältä erää!

4 kommenttia:

aino kirjoitti...

Vaikutan Oulun kulttuuripoliittiseen ilmastoon seiniltäsi käsin vitusti! Aww. Mullaki on ikävä sua.

Itsehän olen joulukuun aikana nauttinut alkoholia kahdesti: kerran kaksi lasia valkoviiniä ruoan kanssa ja toisen kerran mukillisen glögiä. Molemmilla kerroilla paikalla oli äidin lisäksi isoäiti. Pikkujoulusesonki!

nimim. Voiko krapulasta saada vieroitusoireita?

mononegro del fuego kirjoitti...

Niin joo!
Ne teistä, jotka hallitsevat korkeampaa matematiikkaa, saatoivat huomata, että bileitä oli listattu mainitun kuuden sijasta viisi. Tämä johtuu siitä, että heti pikkujouluja seuranneena päivänä (lauantai) järjestettyihin OTY:n työryhmien pikkujouluihin ei osunut kameraa mukaan. Keilattiin krapulassa ja juotiin ilmasta skumppaa Sassin vippitiloissa. Ei sen kummempaa.

pixie kirjoitti...

Ja minä olen vain istunut kotona verkkarit jalassa opiskelemassa kvanttimekaniikkaa. Kahdestaan kissan kanssa. Party on!

NärhiA kirjoitti...

Italialaiseen tapaan olen ulkona joka saatanan ilta. Meininki ei ole niin kreatiivista tai hurjaa kuin pohjoisessa, mutta sanotaanko, että ainuttakaan cocktailia, oluttuoppia tai viinilasia ei enää tekis mieli kaataa kurkusta alas. Normaali rahanmeno per ilta on 10-20 euroa. Siihen meidän opintotuki meneekin. Mutta laseihin ängetään paljon terästeitä ja eksoottisia kukkia/hedelmiä. Ja jos menee tarpeeksi aikaisin saa ruokaakin... tosin aikaisin meneminen ei yleensä tarkoita sitä, että kotiin pääsis yhtään aiemmin... wonder why.