maanantai 17. joulukuuta 2007

Dear Jakokaupunki, oonx normaali?

Kun odottaa, että kuparilaatan saisi nostaa haposta varttia vaille neljältä yöllä on aikaa kaivautua todella perimmäisten kysymysten ääreen. Esimerkiksi:

Jos mulla olisi jonkinlaista uskottavuutta, niin kärsisikö se siitä, että käytän metalligrafiikan teossa apuna kultaista glitterkynsilakkaa? Oksalakka oli muuttunut kiinteäksi, mikä teki siitä käyttökelvotonta. Kaikki muut lakat joita löysin maalikaapista kuivuvat liian hitaasti.

Onko mun vuorokausirytmini nyt niinku oikeella tavalla pielessä vaiko väärään suuntaan? Onko mulla sellaista? Miksi mä ajattelin, että olisi hauskaa kokeilla huomenna yövuoroon menemistä?

Siis kyllähän mä ymmärrän, että telkkariin on tekemässä tekstityksiä koulutetut simpanssit eikä ihmiset, mutta eihän sana "isuustesti" voinut olla vahinko? Eihän? Eihän?

Olenko voinut tehdä mitään niin pahaa, että ansaitsisin sen, että päässäni on soinut koko päivän Anna Abreun biisi Ivory Tower?

4 kommenttia:

Kaikkonen kirjoitti...

Heiheihei...olit soittanu pe-la yönä..mä olin jo nukkumas (oikeesti, omassa kodissani, oikeesti). Johtuen nyt lähinnä siitä, että lähdettiin la-aamuna Turus käymään. Niin. Mitä mieles? Milloin olis lahjanvaihtajaiset?

eeva kirjoitti...

Anna Abreu ei saleen oo ees tienny mitä tarkottaa Ivory Tower (tai miten se lausutaan) kun joku setä on ton biisin sille kiikuttanu.

Sandra kirjoitti...

Pyrin olemaan dissaamatta Annaa, mutta olin silti Ainolle hieman vihainen siitä, että se mainitsi ton biisin, koska nyt se soi mun päässä koko ajan. Ja Anna on kyllä melko kielitaitoinen, että on se saattanut tietääkin. Ei se nyt kuitenkaan mikään maailman harvinaisin kielikuva ole...JA ANNALLA ON MAAILMAN IHANIN ÄITI!!! Jos ei mun äitiä lasketa.

eeva kirjoitti...

Anna on musta söpö. Mutta toi biisin nimi nyt kuulostaa vaan niin KÄÄNNÖKSELTÄ että en jotenki vaan kestä. "niin no meil ois tää Missing You, ja sit tää Thinking of You, ja sit tämmönen ku Aivöri Taua. Se on niinku norsunluutorni. Joo se tehtiin eka Kirsi Rannolle. Mikäs laitetaan?"