maanantai 17. joulukuuta 2007

Voi aggressiivin aggressiivi!

Mä mihkään Fazerille pääse. Se herra kauppias taas mitään huomannut, kun työvuorotoiveissa luki, että la-aamu vapaa. Mä missään keskustassa oo ennen kello yhtä. Mulla mitään hauiksia ole, millä raijata kaikki keskustaan bussilla. Mä mitään kakkua ois halunnutkaan (OLISINPAS!OLISINPAS!) Auttakee.

Yritys suhtautua positiivisesti tähän viikkoon (a.k.a Maanpäällinen Helvetti) murentui omaan mahdottomuuteensa noin 1,5 tuntia sitten.

Mua paljon kiinnosta mitän amerikkalaiset ajattelee mehikaanoista.

8 kommenttia:

pixie kirjoitti...

Ällös huoli. KYlä me varmaan siellä hengataan vielä yhdeltä, tulet sitten kun pääset. Minulla ei ainakaan ole kamalaa kiirettä pois, kotonakin kun ehdin olemaan kokonaisen viikon. Stressi ei sovi jouluun.

aino kirjoitti...

Ei sovikaan. Ihan rauhassa.

Jos sulla on jotain tavarankuljetusongelmia kaupalta keskustaan, niin hyödynnä mun lihaksia: me nähdään kuitenkin edellisenä iltana hra Kinnusen ja neiti Sormusen tupareissa.

Sitäpaitsi on melkein perinteikästä, että me hengataan siellä ainakin neljä tuntia, kunnes sä pyrähdät töistä. Janne on kumminki ainaki tunnin myöhässä kun sillä on kumminki krapula ku se on lopulta päässy nauttimaan stadilaisesta biletarjonnasta.

Ei muuten olla sovittu, monelta ollaan siellä konditoriassa. Kun muistaisin, mihin asti se aamiainen on.

Inka kirjoitti...

Mullakaan ei ole mitään menoa lauantaina. Joten helposti olen vielä yhdeltä keskustassa. Olisko klo 9.30 hyvä aika nähdä Fazerilla? Niin jos se aamiainen loppuu jo klo 11 niin ehtii syödä mukavasti.

Inka kirjoitti...

Lisäys: Brunssi La klo 9.00-11.30
15,00 €

Eli riittää hyvin jos nähdään klo 10?

NärhiA kirjoitti...

Olen nyt ihan pihalla, mutta ulkoakin ymmärrän, et onnistuu hyvin odotella ja vetkutella keskustas sannin tuloon asti. kaipaan isoja kahvikuppeja...
öh, mitä tapahtuu edellisenä iltana. olen pitänyt sitä vapaana kun emi sanoi jotain sen kolosta, mut mistä minä mitään enää ymmärrän... noh, olen suomen maankamaralla huomisesta klo 16 lähtien, joten sitten voi soitella ilman uhkaavaa velkatuomioistuinta.

Inka kirjoitti...

Anne, sä tulet Emille perjantaina, nähdään siellä. Mä oon menossa sinne varmaan jo joskus viiden maissa.

pixie kirjoitti...

Kello kymmenen kuulostaa hyvältä. Ne on ilmeisesti taas nostaneet hintaa, muistan vielä ajat jolloin aamiaisen sai kahdeksalla eurolla. Toisaalta se saattoi olla viikolla, mutta silti. Vararikkoon vievät perinteitä vaalivan opiskelijan...

aino kirjoitti...

Kato ne on alkaneet kutsua sitä brunssiksi aamiaisen sijaan... Vaikka aika jolloin sitä tarjoillaan on sama. Se nostaa hintaa.