maanantai 17. joulukuuta 2007

Joulumaa on muutakin kuin tunturia ja lunta...

Bryssel. Nyt tiedämme, mihin EUn rahat katoavat. Brysselin jouluvalaistukseen. Firenze oli jo naurettava, mutta valosaasteen määrästä on täällä enää turha edes puhua. Yötön yö on saapunut tännekin.
Oikea silmäni on julistettu oudoksi ihan lääkärinkin toimesta. Sen pupille ei enää reagoi valoon vaan jää valtavaksi mollukaksi kun vasen kutistuu pippuriksi. Mutta koska yhä näen, sen mitä nyt ennenkin, eikä kipuja tunnu etc ei tila ole vaarallinenn. Näytän vain tyhmältä. Nyt sitten odotellaan, että joko menee ohi tai saan kasvohalvauksen. Jotenkin kannatan edellistä enemmän.

Lääkäri oli espanjalainen herrasmies, joka tuli kotiin ja yritti hienovaraisesti tiedustella käytänkö kenties huumeita. Tai äidin mukaan yritti, minä mitään tajunnut...
Nollakeli ja minä jäädyn. Näen jo painajaisia Suomesta, vaikka Kristianin mukaan siellä on tällä hetkellä lämpimämpää.
Huomenna Suomeen...

2 kommenttia:

Kaikkonen kirjoitti...

iih, tervetuloa! tääl o kylymä mutta irish coffee lämmittää (tai teki ainakin niin la..)

pixie kirjoitti...

Tulossa olteko edelleen Turkuun? Kaipaatko edelleen majoitusta? Kyyti Helsinkiinkin päin olisi tarjolla pe iltapäivänä kun Juha tulee käymään täällä. En lupaa, että pääsen taaskaan lukemään täältä mitään vähään aikaan, mutta puhelin toimii..
Tervetulos takaisin (äläkä mieti pakkasta liikaa, toissa viikolla täällä oli seitsemän astetta plussaa ja ei ole siitä juurikaa jäähtynyt)