tiistai 13. marraskuuta 2007

Kirjoittelua sound checkistä

Olen sound checkissä.

Saavutuksen tunne on hyvä, kun on tuskaillut ja valvonut öitä näitä kestejä organisoidessa, ja viimein ollaan tässä. Tämänvuotiset Barbaariset Bakkanaalit tulevat olemaan taloudellinen ja kävijämäärällisesti fiasko, mutten välitä. Minulla on setti kunnossa, bändit ovat terässä ja aion pitää hauskaa.

Hauskaa ei ollut viikonloppuna. Päätettiin järkätä Klubbenin uuden järjestyksen vuoksi tuparit. Kaksi päivää rajujen sitsien jälkeen. En ole varmasti koskaan menettänyt niin paljon aivosoluja niin lyhyen ajan sisällä. Ei hyvä. Plus sain melkein paniikkikohtauksen sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun en ollut saanut mitään aikaan.

Käytiin eilen shoppailemassa rekvisiittaa Bakkanaaleihin kirpparilta. Tein löytöjä. Hankin 13 eurolla kolmet hyperviileät aurinkolasit, retroskeittilaudan ja pinkin muovisen läpikuultavan vyön. Muotibloggaan kunhan ehdin.

Maanantaina kävin myös psykologilla. Jannen sisäavaruuden tutkimukset jatkuvat.

Olen tulossa luultavasti Helsinkiin 23. päivä Arkkitehtien Etelä-Suomen ekskulle. En tiedä, ehdinkö näkemään ketään. Mutta viimeistään jouluna!

Ei ehdi kirjoittamaan enemmälti, kun pitää organisoida.

1 kommentti:

aino kirjoitti...

Voin ilokseni kertoa, ettei alkoholi oikeasti tapa aivosoluja kuten sitkeä harhaluulo väittää, vaan pelkästään lamaannuttaa niitä.

Lisäksi haluaisin sanoa, että elämässä on pakko ainoastaan hävetä krapulassa (ei esimerkiksi kuolla tai verot, kuten eräät sitkeät harhaluulot väittävät), muuten saa tehdä mitä lystää ja minä toivon, että sinä pidät paljon lystiä.