maanantai 12. marraskuuta 2007

Paska maa

Kaikkihan tuntevat jo kulttimaineeseen nousseen yhtyeen IhRan (Ihmiskunnan Rauniot) ja sen kappaleen Paska maa, joka kertoo Israelista. Tänä aamuna olen mielessäni säveltänyt kappaleen Paska maa pt. II, joka kertoo mistäpä muustakaan kuin ystävästämme Yhdysvalloista.
Se, että 19-vuotiasta tyttöä, jonka kaikki paperit on kunnossa ja työnantajalta vielä ylimääräinen todistus, jossa kerrotaan, mitä se on tulossa tekemään, istutetaan kaksi tuntia maahanmuuttotoimistossa kuulusteltavana, ei mahdu ainakaan mun oikeudentajuun. Ja kaikki, jotka tuntevat mun siskon, tietävät, että se on suunnilleen vähiten terroristin näköinen ihminen koko maailmassa. Lisäksi, jos ihminen ei osaa edes keittää riisiä, on melko epätodennäköistä, että se rakentaisi pommin lentokoneesta löytyvistä tarvikkeista.
Sedät eivät meinanneet päästää sitä tyttöä maahan ja kiusasivat sitä siihen saakka, että sen työnantaja, Mr. Google, oli saapunut paikalle. Ja kaikki tämä johtui siitä, että se saa työstään taskurahaa. Tienaaminen turistiviisumilla on kiellettyä. The land of the free...as long as you don't actually make money.
Olin jo melkein kallistunut sille kannalle, että sieltä saattaa tulla jotain hyvääkin, mutta tää palautti mut taas oikeille raiteille. Kiitos siis Yhdysvaltain maahanmuuttovirastolle. Ja jos te vielä kiusaatte mun pikkusiskoa, tulen sinne ja käytän kaikkia niitä kolmea napalminvalmistuskeinoa, jotka Fight Clubissa mainitaan. Nih. Nyt olen melko varmasti aiheuttanut sen, että mua ei ikimaailmassa päästetä sinne. Että pitäkää tunkkinne.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muista rakas siskoseni, että seuraavan kerran iso ja viisas siskosi (joka todennäköisesti kävisi terroristista koska osaa keittää riisiä)saa olla sydän kurkussa SINUN takiasi! Blondit pärjää aina, mutta älyköillä voi olla vaikeampaa...
En ole tiennytkään, että sinullakin on kynä hallussa! Suukkoja!

aino kirjoitti...

1)Unohdin aiempien hyvien neuvojen ohessa sanoa, että kuulin jenkkilässä käyneeltä henkilöltä, että kun siinä yhdessä lomakkeessa kysytään, että oletko koskaan osallistunut kansanmurhaan, koska ja missä, niin ei kannata ilmeisesti vitsillä vastata että kyllä.

2)Muista, ettet verestä muistiasi leffaversiolla, sillä sen ohjeet ei toimi.

aino kirjoitti...

Ja eikö kulttimaine yleensä tarkoita sitä, että harva arvostaa ja niiden harvojen mielestä muut ei vaan ymmärrä?