torstai 15. marraskuuta 2007

Shame on OP!

Huah, Visa-kortti saapui tänään postissa ja hetken jo ehdin toivoa, että huoleni ovat, tällä erää, ohitse. Oh, silly me!

Osuuspankki päätti sitten uusia avainlukulistani Klaukkalan tunnuksille. Hyvä, juu, pop, mutta mulla ei kuuluisi olla mitään tunnuksia Klaukkalaan. Itse asiassa on täysin Osuuspankin toimintaohjeiden vastaista, että mulla yhä on tunnukset Klakessa. Joten en edelleenkään pääse verkkopankkiin. Nyt löytyis Visa-kortti tileille, joiden saldosta ei ole mitään hajua. Lisäksi on tunnukset Turkuun, muttei avainlukuja ja avainluvut Klaukkalaan, muttei tunnuksia.

Ja opintotuki tylee OP:n tileille, mutten pysty siihen koskemaan. Tosi kiva.

Nordealta en ole saanut mitään. Koska ilmeisesti selväsanainen pyyntö "Voisitteko tilata uudet kortit kuoletettujen tilalle?" on jotenkin vaikea ymmärtää.

Myös KELA-korttini seilailee jossain päin Suomea sellaisilla leveysasteilla, ettei meitä Närhejä ole mailla tai halmeilla.

Jotenkin musta tuntuu, että jopa italialaiset olisivat hoitaneet tämän paremmin...

BTW: Olisin todella halunnut nähdä kun NY:n sponsaama haukkaa hyökkääkin, ei suinkaan inhojen pulujen vaan, seurapiiriprinsessan puunattun ja hajustetun chihuahuan kimppuun. kt. HS 15.11.07, Maailman ihmisiä

Ei kommentteja: