torstai 29. marraskuuta 2007

Päivitys 29.11.

Koska kirjalliset kykyni ovat varsin rajalliset ja intellektuaalisesti olen vajonnut jonnekin alkueläinten ja matojen seuraan märehtimään kaalin lehtiä, en voi tarjota hyvää, keskinkertaista tai edes olemassa olevaa analyysia italialaisista. Kuitenkin täytyy kertoa, että onnistuin löytämään dokumentin, johon oletettavasti italialaisten miesten loputon usko omaan viehätysvoimaansa perustuu. Futuristi Tomasso Marinetti laati toisen maailmansodan aikoihin tutkimuksen naisen viettelystä. Tässä tutkimuksessa hän hyvin selväsanaisesti piirtää yhtäläisyysmerkin viettelyn ja italialaisten vapaa-ajan välille ja käyttää tätä kaavaa kasvattaakseen italosotilaiden kansallisylpeyttä. Varmastikaan mikään ei saa joukkoja liikeelle paremmin kuin kertoa heille, että he ovat parempia rakastajia kuin vihollinen on, on koskaan ollut tai tulee koskaan olemaan, ehkä jopa parempia kuin vihollinen edes pystyisi kuvittelemaan. .. tai siis... niin, noh. Make love, not war, kuulostaa nyt jotenkin kovin naiivilta.

Heikko olo, sillä koko tauti tuntuu keskittyneen päähäni. Muuten ei haittais, mutta viidestä aististani neljä sijaitsee mainitussa ruumiin osassa. Saatu informaatio tästä maailmasta on siis varsin invalidisoitunutta. Mutta eteenpäin mennään. Oopperailta siirtyi lauantaille ja sunnuntaina kiljumme itsemme käheiksi/mykiksi Fiorentina vs. Inter-pelissä. Ja pelastamme Inter-fani Miikan varmalta kuolemalta fiorentiinien keskeltä. Toivottavasti ultrat keksivät jotain jännää. En ole koskaan nähnyt kunnon mellakkaa...

Edit.
Pääsyin sitten lukemaan näitä suosittelemiamme blogeja. Turhiksessa oli loistava postaus Kirsikalta, kiitoksia paljon. Pakko saada Trendi käsiin jostain, et pääsen lukemaan sitä uutta kolumnistia. Olin ihan shokissa kun edelliset lopettivat, jotenkin julmaa molemmilta lähteä silleen yhtäaikaa. Sorruin myös googlaamaan sen pahuksen Emile Hirschin, ihan uteliasuudesta. Mutta olisihan mun pitänyt arvata, ettei iske, ei. Jatkan omia romanttisia unelmiani Eric Szmandan ja Jonathan Togon kanssa. Toisinaan sorrun syrjähyppyihin Colin Farrellin vuoksi, mutta muistan aina katua jälkeenpäin. Yritin kovasti etsiä tähän sopivia kuvia, mutta ei, mun tekninen taitamattomuuteni ja sivustojen anteeksiantamattomuus kolahtivat vastakkain. Ei sit.
Tämä nyt vain blogien välistä interaktiivisuutta kasvattaaksemme.

8 kommenttia:

Kaikkonen kirjoitti...

voih...nyt paranna ittes, jotta voit postailla enemmän, jotta mulla olisi vähemmän tylsää töissä, jotta musta tulisi ihan vähän vähemmän psykopaatti, jotta mä ehkä sekoilisin ihan vähän vähemmän.

Jooko?

eeva kirjoitti...

Siis selvyyden vuoksi: valokuvat ei tee Emilelle oikeutta. Ja jos miehen sukunimi on HIRSCH niin se ei voi olla muuta kuin hot sellaisella neuroottisen juutalaisella tavalla... vaikka oliskin blondi ja ei-juutalainen.

Mutta Lissuun! Voit tulkita tämän joko sairaalloisena pakkomielteenä tai piristyksenä flunssaiselta flunssaiselle, miten vain: Lissun "parhaat":

"Ja hyvän mielen tuottamisen nimessä myönnettäköön vielä, että ensinnäkin, se jätkä onkin oikeasti todella kuuma ja toisekseen, isohkot vatsat ovat musta tosi iso turn on."

"Mutta palataksemme kaupungin makeimpiin bileisiin lihapakkaamolle, niin te varmaan haluatte tietää, mitä Herra OK vastasi, eikö? (ei, kirsikan huom.) No se vastasi tietenkin, että seurustelee. Yllätys. Mutta sitten se sanoi, että "oli tosi mukava kuulla. Tuli hyvä mieli"."

"Kaikki alkoi Facebookissa, jossa voi vanhojen ystävien lisäksi tavata uusia virtuaaliseksikumppaneita."

(Siis yäk, siksikö te kaikki siellä Facebookissa roikutte? Mä luulin että tohon tarkoitukseen on ihan omat sivut!)

"Vastasin että en suostu käyttämään mitään Reilun kaupan tuotteita, sillä elämä ei ole reilua, ja minusta olisi väärin antaa köyhien luulla, että se on. Tällä kertaa moka ei tosin ollut minun vaan monsieurin, sillä minusta luomusta puhuminen romanttisessa kontekstissa on oikeutettu vain ja ainoastaan rintojen kehumisen yhteydessä."

"Hei nyt tuli viesti! "Näitkö musta unta viime yönä? :)""

"Sitten tajusin. Se viesti oli jäänyt oman profiilini julkiselle seinälle kaikkien nähtäväksi... Elämäni vilahti kauhuelokuvana silmieni edessä."

"Mitä! En halua panna Woody Allenia! Oikeasti! Puhumattakaan siitä, että hän on vanha ja neuroottinen, hän on myös LYHYT! Siis jotain 165 senttiä! Yök!"

"Olin kerran kaasona miljoonahäissä..."

"Kotona tein suuren päätöksen. Aion madaltaa vaatimuksiani alle 175-senttisiin miehiin."

"Ja nyt se siis luulee, että olen tulisesti rakastunut! Mä kuolen!"

Että näin. Olis edes kunnolla tyhmä tai kamala, mutta kun se on vaan... huono.

Koska lapsellinen Mean Girls -vaiheeni on jäänyt päälle, kerrottakoon vielä että kaupungin (jolla kaikki siis haloo tajuu et nyt puhutaan New York Citystä, koska Lissu on siis camoon kasvanu siäl!!!) cooleimmissa bileissä käyvät tyypit näyttävät tältä:
http://blogit.hs.fi/katujatyyli/?p=55

NärhiA kirjoitti...

Susiruma eukko ja rumat kuteet.

hyh, en hyväksy. enkä usko, että se oikeasti elää mitään edes semijännää elämää. ainoat treffit ben&jerryn kanssa kotisohvalla NY-ikävässä.
vaikken pidä Carriesta, niin pisteet kotiin, koska onnistui sentään aina näyttämään jos ei kauniilta niin kiinnostavalta. tosin kaikilla ei kai voi olla omaa Patricia Fieldiä...

kiitos kirsikalle, jälleen, tosin nyt en enää kaipaa uutta trendiä, en.

aino kirjoitti...

Olen yrittänyt päättää, minkä lehden haluan, että työnantajani minulle ensi vuodeksi tilaa. Tuulilasi? Tekniikan Maailma? Miss MIX? Kenties ruotsinkielinen Valitut Palat...? Trendi saattaa voittaa Aku Ankan. Vaikeaa on tämä.

aino kirjoitti...

Ja todellakin Emile Hirsch on hot. Anne, mä olen puhunut tästä, sä et vaan muistanut kuka se on silloin. Ja siis Alpha Dogissa oli LISÄKS Justin ja Lords of Dogtownki oli niitä paljonpuhuttuja elokuvataiteen suuria hetkiä... Väisty, Beowulf.

NärhiA kirjoitti...

jaa.
noh, ainakin parturiin pitäs poika raahata.

Sandra kirjoitti...

Kyllä on kummallinen miesmaku teillä...Kaamean näköinen. Pahinta on se, että kävin oikeesti etsimässä sen kaiken tän tohinan takia. Päh.

eeva kirjoitti...

Toistan: Älkää katsoko valokuvia!
Tai katsokaa. Parempi vaan mulle sitten kun se päättää tulla Turun yliopistoon opiskelemaan Suomen lakia ja mun ainoa kilpailu on Espoossa!