tiistai 4. syyskuuta 2007

"Mun koira söi mun kalvosulkeiset"

Jokin klähmämärkäruttopaise on perustanut tuhatvuotisen dynastian leukaperääni.

Anteeksi, myöhästyin koulusta, koska en voinut ylittää tietä. Yritin kääntää päätäni katsoakseni oikealle ja vasemmalle ja vielä kerran oikealle, mutta törmäsin finniini enkä suoriutunut tehtävästä. Minun oli siis pakko jäädä auton alle.

Tulevaisuuden varalta: jos opettajalla on älyttömämmät tekosyyt ku oppilailla, onko se hyvä vai huono?

Lisää sähkeuutisia kaaoksen keskipisteestä:
Huomenna seuraan opetusta Norssissa ilmeisesti johonkin aikaan jossain tilassa, joka on merkitty jollain koodilla, mun opiskelu on edelleen sekavaa säätämistä ja töistä tulee tekstiviestejä, jotka alkaa sanoilla "Apuva, postia tulee edelleen ovista ja ikkunoista". Lisäksi jääkaappi on edelleen eteisessä ja leipälaatikkona toimii muuttolaatikko. Ruokatila on täynnä keittiökaappeja, joiden hämmentävillä liukumekanismeilla jaksan onneksi leikkiä loputtomiin. Ainii ja mulla on juoru, (oikeasti uutinen, mutta mulla ei tuu koskaan olemaan oikeita juoruja, joten menköön) ja Porno ja Riikka meni kihloihin.

Meen nyt pysäyttämään kellot maailmasta siks aikaa ku nautin viidentoista tunnin virkistävistä nollausunista ennenku mun pitää olla puol kasilta Ratakadulla. Ite et pysty. No todellaki meen. No haista ite.

The Magical Aino Roadshow Extrasupafly

2 kommenttia:

NärhiA kirjoitti...

Älä sure, viimeisin yritys perustaa tuhatvuotinen dynastia oli Hitlerillä.
Ja sitä ei kestänyt kovin kauaa...



Toisaalta jos miettii jälkipuintia ja seurauksia, analogiani ei ollut kovin lohduttava...

aino kirjoitti...

Niiden olis pitäny levittää kortisonia koko Euroopan laajuudelti.

Yritän täällä miettiä, koska kortisoni keksittiin, ja ei, internetistä ei löydä mitä tahansa. Miksi tieteellisten läpimurtojen täytyy tapahtua inhimillisesti vaiheittain eikä sillai naps-tsädääm-tekniikalla?