torstai 27. syyskuuta 2007

Joskus elämä vaan on "rompicoglioni".

Ulkona raivoaa ukkonen. Televisio pimeni aamupäivällä. Venetsia tulvii. Unohdin ikkunan auki ja nyt tulvii täälläkin. Onneksi ystävällinen turisti lahjoitti aikoinaan Venetsian rautatieasemalla minulle sateenvarjonsa. Joskus vaan kannattaa olla blondi maassa jossa muut eivät ole. Sain siis hankittua ruokaa.

Olen pahalla tuulella, mikä ehkä näkyy otsikostakin. Lähinnä kiroilen.
Kulutan aikaani tutkimalla poissaolevien kämppisten musiikki ja leffavalikoimia. Lähinnä löytyy tuhat erilaista versiota Final fantasysta (siitä on tehty CD:itäkin!). Jos sade ei lopu lankean kohta niihin. Soitan jo loopilla kasarihittiä Like the Way I Do.

Musiikkimakuani on kutsuttu skitsoferiseksi. Mutta hah, en ole ainoa. Kävin läpi Manun polttamia levyjä ja samalta levyltä löytyi niin "Holding Out For a Hero", "I Like the Way You Move" kuin "One More Time". Olen löytänyt musiikillisen kaksoseni. Manu yritti myös varastaa pyykkinarulta Clockwork Orange-paitani, tekee hyvää ruokaa ja keittää kahvia pulloveteen. Onneksi emme yleensä puhu toisillemme. Saattaisimme vaikka pitää toisistamme.

Mut on todellakin opetettu liian hyvälle ja hemmoteltu pilalle. Elämä ilman naistenlehtiä on kidutusta ja tyhjää. Ihan tosi. Luen lähes ekstaattisessa tilassa mummon lähettämää ET-lehteä. Mutta edes elämäniloinen ET ei saa mielialaani paranemaan. Päivastoin.
BTW Mummon status paikallisissa eläkeläisriennoissa nousi kohisemalla. Ei se sijoitus kovin huono voinut olla aiemminkaan kun molemmat pojat ovat lääkäreitä. Mikään ei saa vanhojen ihmisten verta kohisemaan kuin lääkärit. Mutta meidänpä isä pääsikin vielä kaikista hoteimpaan julkaisuun eli ET-lehteen. Ollaan nyt kovin kuuluisia. Öhöm...

Jos TV toimisi yrittäisin seurata uutisia. Korkein oikeus on nimittäin tuominnut rangaistuksen domikaanimunkkille, joka erehtyi verisesti loukkaamaan poliisia sanomalla " Non rompermi le palle!" (engl. don't break my balls, en osaa suomentaa). Mahdollisesti hän saattoi myös sanoa "Vaffanculo!" (engl. fuck you), josta tehtiin jo kesällä periaatepäätös. Suosituksen mukaan fraasin käyttöä ei voi enää pitää loukkauksena johtuen sen yleisestä käytöstä. Tosi raaka rikos esivaltaa kohtaan siis. Älytöntä. Toivottavasti sarkasmini paistaa tekstistä läpi.

Mutta ei. Kohta ryhdyn tekemään lohturuuaksi IKEAsta hankittuja lihapullia ja perunamuussia. Ostin jopa puolukkahilloa.

Ei kommentteja: