sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Niisk

Oi syksy ja oi syysflunssa. Olen viettänyt koko päivän sängyssä verkkaireissa ja haaveillut mehevästä pihvistä, omenakanellimuffinseista ja mariannesuklaasta. Kauppaan meneminen tuntuu ylivoimaiselta ja näillä näkymin päädyn syömään makkaraa, jota jääkaapistamme löytyy kokonainen paketillinen, kiitos viime viikonlopun (ilmeisesti kevytmakkara kuuluu bettre folkin ruokavalioon).
Eilen oli Joannan läksiäiset ja neitokaisen viimeinen viikonloppu suomessa ennen karkaamista Krakovaan pulujen ja mäyräkoirien keskelle. Joannalla on kaksi miespuolista kämppistä ja huone, joka piti siivota ammattisiivoojan voimin. Joannan äiti katsasti asunnon etukäteen ja talon imuri syttyi palamaan kun se kohtasi Joannan tulevan huoneen...
Haaveilen Krakovasta ja Italiasta ja kurkusta,jonka kautta kulkee happi. Kirjoittaisia mielelläni lisää, mutta tekstin suoltaminen tuntuu aivan ylivoimaiselta. Terveiseni kaikille sängyn pohjalta.

4 kommenttia:

NärhiA kirjoitti...

voi pientä, yritä tulla terveeksi.
nyt puuttuu enää oululaisen syysflunssa ja sit voikin syksy tulla rauhassa.

eeva kirjoitti...

Mua ei kutsuttu!!! Miksi? Miksei musta enää tykätä?

Koitahan parantua pian. Meidänkin jääkaapissa on makkaraa.

eeva kirjoitti...

Eiku tarkotin siis pakastinta. Ja siis nimenomaan niitä samaisia bättre folk-makkaroita. Eli kyl siinä huomautuksessa oli siis jotain järkeäkin.

tokyoska kirjoitti...

hei, mä unohdin antaa tämän: www.susipari.vuodatus.net

Suosittelen sitä erittäin täyteläistä suklaakakkua :)

e