sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Ihan paras päivä kuvakoosteena

Koska teille kävi viimeksi niin, että heräätte aamulla siihen, että joku tuo kahvia sänkyyn ja ilmoittaa lähtevänsä aamukävelylle hakemaan huoltarilta perunasäkkiä... koska joku muu on luvannut tehdä ruokaa? Minulle kävi tänään. Käänsin kylkeä, ja nousin vasta myöhemmin katsomaan leffaa samalla kun rakas lammasystävämme Fränk Mäkkylä kypsyi ja ihana kodinhengetär halkoi sirosti ilmaa reikäkauhallaan väsätessään ranskalaisia. Siitä, kun minulle on viimeksi tehty tämän kaliiberin krapulamättöjä on jo liian kauan. Sitten katsottiin toista leffaa.Eilen illalla tanssimme karaokebaarissa suomi-iskelmän tahtiin (siis ihan lavaparitanssia) huolimatta siitä, että seurueestamme 33,3 prosenttia oli täysin selvin päin! Sittemmin se toinen 66,6 prosenttia joi sakea ja sinisiä sokerireunusdrinkkejä täällä meillä, otimme lampaankyljyksiä sulamaan seuraavaa päivää varten, saunoimme ja käyttäydyimme muutenkin aikuisesti ja järkevästi:


No oli pakko päästä uimaan. Tämä ilta teki minulle henkisesti hyvää, sillä aloin jo Turussa kuulemieni kommenttien perusteella epäillä olevani tulossa hulluksi. Minulle väitettiin, etteivät jatkot ole koskaan kivoja eikä niitä juuri järjestetä, eikä kukaan ollut kanssani samaa mieltä siitä, että ne on vaan ylivoimaisesti paras osa iltaa. Taas tuli todistettua, että niin se menee. Neljä ihmistä jäi yöksi.


Vieraani karkasivat neljän jälkeen, luulen, että pakenivat seuraavia vieraitani. LUOVA LUOKKARETKI! Tyyppejä entisestä grafiikanryhmästäni tuli tutustumaan autotallityöpajaan ja leipomaan keksejä. Inkivääri-valkosuklaa voitti yleisöäänestyksen parhaasta keksilaadusta. Alunperin meitä oli viisi, mutta yksi lähti jo piirrettyään sikiöitä yhteiselle grafiikanlaatallemme (no kun se pohtii ilmeisesti jatkuvasti sitä, että onkohan se raskaana) ja loput kolme lähtivät juuri äsken.Luovat luokkaretket rokkaavat. Suosittelen niitä lämpimästi. Tehtiin taide, syötiin mössöruokaa. Hypittiin hyppykepillä.
Kun ne lähtivät, huomasin luovuuden tulvineen yli äyräidensä. Vessan peiliin oli ilmestynyt taide.

Ei kommentteja: