tiistai 5. helmikuuta 2008

Leikatkaa toi saatanan tukka ja menkää kunnon töihin!

Eniten vituttaa se, että aina, kun tämän hillittömän säntäilyn lomassa kuljen Kampin keskuksen läpi (keskimäärin kolme kertaa päivässä siis), niin ne saatanan urpot istuu siinä autossa keskellä aulaa. Viikon jo! Eikö niillä ole parempaa tekemistä? Tulen töistä ja ne on siellä. Olen myöhässä luennolta ja yhdet vaan istuu. Menen töihin ja taas ne on siellä. Yöllä kun kulkee ohi kotimatkalla baarista niin ne on vireimmillään ja huutelee perään. Ja sit muistan jotain mitä oon taas unohtanu ja lähden hoitamaan sitä ja jos niille kävis samoin, ne varmaan soittais kaverille. Perkele!

Onko ihan pakko tuoda näitä saatanan kilpailuja Suomeen? Ja muistaakseni viimeksi kun oli joku vastaava kilpailu niin se voittaja istui yli kuukauden! En kestä, meen heittämään niitä jollain!

Mahdollisesti voisin heittää niitä esim. kännykälläni (joka soi koko ajan, ja johon vastaaminen on hämmentävää, kun on just ollu luennolla analysoimassa kännykkäkeskustelujen aloitusrutiinien syntaksia ja sit on häiritsevän tietoinen joka partikkelista) tai kalenterillani. Ai niin: pahoitteluni kaikesta yleisestä feidauksesta viime viikolla, viime viikkoni oli tätä:


Lisäksi vituttaa: SKL:n pappilakorpus (juu luit oikein) ja reittiopas. Miten niin "ei löytänyt reittiä valitsemiesi paikkojen välille"? Se on sen homma! Se on sen ainoa homma! Leikkais reissugaidiki jo ton hippilettinsä ja ryhdistyis!

Ei kommentteja: