sunnuntai 24. helmikuuta 2008

RE: Avoin kirje Signorinalle

Lakanat, pyyhkeet ja sänky löytyvät. Samoin peitot ja tyynyt. Paksu PJ-valikoima ei liene tarpeen. Omistamani peitot ovat paksuja pilviä ja lämmitys on päällä päivisin. Myös hiustenkuivaajan löysin kylpyhuoneen kätköistä. Toimii varmaan ihan tarpeeksi hyvin. Itse kun en käytä. Jos todella tarvitset juustohöylää laadukkaaseen elämään, joudut tuomaan sen itse. Ei sellaisesta ihmetyksestä ole täällä kukaan kuullutkaan. Kyllähän italialainen ymmärtää, että jääkarhuja esiintyy Suomessa ja että poroja pidetään Stadissa takapihalla lemmikkinä. Mutta että juustoa syötäisiin siivuina ja että jänis muka vaihtaa väriä vuodenajan mukaan? Älä nyt höpäjä.

Olen siis täyden palvelun talo. Kaikkea löytyy. Paitsi rahaa. Olin jo aiemmin totaalisen tyhjä ja nyt voinkin varmaan liittyä kaduilla kiertelevien kerjäläisten joukkoon.

Sää on ollut lämpimän puoleinen, mutta ensi viikoksi lupailtiin kylmää. Valitan. Tarkoittaa siis, että elohopea tippuu hyytävään 5-7 astetta plussanpuolella. Muuten olemme nauttineet päälle kymmenen lukemista. Sateenvarjon saa täältäkin tarvittaessa noin viidellä eurolla. Tai alle jos juuri silloin ei satu satamaan.

Tämän viikon elelen yksin kämpässämme. Joten saadaan Pixien kanssa riekkua ja remuta niin paljon kuin sielu sietää. Herra palaa lauantaina takaisin.

Muuten aion toimia, kuten Cato vanhempi aikoinaan ja päättää tästä edes kaikki "puheeni" seuraavaan osioon kunnes tulosta tapahtuu. Tuhottiinhan se Karthagokin...
Ceterum censeo että Sandran hiljaisuus on huolestuttavaa ja interventio olisi suotava joskin vaikea.

1 kommentti:

pixie kirjoitti...

Hyvä hyvä, enemmän tilaa tuliaisille, eli lehdille tullessa ja ruualle mennessä.

Enää tarvitsisi tietää, että miten sinuun saa yhteyden jos puhelin on mennyttä. Junia Milanosta Firenzeen tulee hyvin tiheään, enkä siis osaa sanoa tarkkaa saapumisaikaani, joskun kymmenen, yhdentoista kieppeillä kuitenkin. Oletko ylipäätään vapaalla tiistai-aamuna vai näemekö jossain myöhemmin?

R.S.V.P.A.S.A.P. Pääsen koneelle vielä muutaman tunnin sen jälkeen olen puhelimen varassa saapumiseeni asti, joskin miehekkeeni voinee lähettää informaatiota täältä minulle, jos et ole saanut omaan puhelinta siihen mennessä käyttöön. Otan uuden osoitteesi mukaan ja pahimmassa tapauksessa istun ulko-oven edessä (mitä ilmeisimmin uitettuna rottana) surkeasti vikisten...

Nähdään pian!