torstai 24. tammikuuta 2008

Oulu raottaa enigmaattisuuden verhoa.

Jaa... Milloinkohan olen viimeksi kirjoitellut verkkojournaliimme?
Näemmä joskus joulun hujakoilla. No ehkä on sitten kohteliasta kirjoittaa hieman.

Joulu tuli ja meni ja sain paljon lahjoja. Kiitoksia paljon niistä kaikille osaanottajille! Alkaa epäilyttää, että tunnette minut liian hyvin nykyään. Pitää hankkia uusia kavereita..

Paluu Ouluun sattui niin paljon kuin vain voi odottaa. Tietysti tilanne, jossa en ollut tehnyt mitään aiottuja kouluhommia lomalla, pahensi tunnetta. Mutta kyllä ne siitä. Ei koulutyöt tekemällä lopu ja koululaiskuri ei tarvitse kolulaiskuria!

Olen huomannut minussa epäilyttäviä muutoksia. Olen vilpittömästi alkanut lisäämään kiinnostusta minulle täysin tuntemattomiin henkilöihin ja siihen, saavatko he kuljetettua pelivälineen aiottuun kohteeseen. Toisinsanoen olen pelottavasti kasvattanut kiinnostustani urheiluun. Tämä manifestoituu mm. erilaisina liikuntamuotoina ja parantuneena yleiskuntona. Voinkin kaikkien riemuksi ilmoittaa, että Oulun kirjeenvaihtajanne on käynyt taas kuntosalilla! Meinasin pyörtyä! Ja muskelit sattu ainaki viikon! Ja tarkoitus olisi käydä mahdollisimman pian uudestaan! Sitten me käydään pelaamassa jääkiekkoa. Ostin mailankin. Mustan. On se hieno.

Muuten urheilu keskittyy piirustusluokkaan taannoin asennetulla X-Boxilla PES5in (eli Pro Evolution Soccer 5:n) pelaaminen päivittäin. Oma "paina kaikkia nappeja ja ränkytä tatteja (pienet joystickit) niin pirusti" -tyyli tuntuu toimivan.

Jotain kekkereitä on ollut. En ole yrittänyt vielä pokailla tsiksejä, kuten oikean Peli Miehen(tm) tulisi. Se kirja on paha. Paha, paha, paha, ja tylsä. Huomenna on tiedossa hallituksenvaihto-illallinen ydinvoimalassa, eli kaupunkimme teatterissa.

Muuten aika on madellut rattoisasti koulutöiden ja niiden välttelyn parissa. Elokuvia on tullut nähtyä monia.

Uusimpina suosituksina:
-Persepolis
---vaan ihan liian hyvä leffa ja hyvä tietopaketti pahan akselin uudesta tasauspyörästöstä, Iranista.
-Control
---kiva, ja hyvin visuaalinen (kuvauksellisessa mielessä, ei sillee "piu-kräsh-whuum!" -mielessä) potretti Ian Curtisista.
-He Was A Quiet Man
---ihan jees musta komedia släsh draama. Christian Slater konttorirottana, jolla on pyssy.

Nyt pitäisi vaan nähdä Alien versus Predator 2, kun katsottiin kavereiden kanssa Predator 1. "If it bleeds, we can kill it".

Niin ja sitten ajattelin lähteä kuskaamaan vaihtareitamme Tukholmaan. Ajetaan pakuilla Turkuun ja hypätään laivaan. Eli Pixie, jos satut olemaan ~17.2. paikalla, niin törmäillään!

Eipä tässä tähän hätään muuta. Jatkan hissan harjoituksen vääntämistä...

PS. Miten saatoinkaan unohtaa!! Eräs nimeltämainitsematon ex-kollegani/malli kisaa Unelmien poikamiehen lemmestä tulevassa viihde-realityohjelmassa! O lawd!

4 kommenttia:

Kaikkonen kirjoitti...

Ou nou! Todellinen Pelimies ei iske misuja, vaan misut tulee iskee sen! Oh hell, who am I to judge?! Tossun alla ja puolivälissä matkaa irtisanoutumiseen töistä. Harkitsen mm. uraa alkoholisoituneena työttömänä.

aino kirjoitti...

"ränkytä tatteja niin pirusti"?

Ihan totta, hiljennytään hetkeksi maistelemaan tätä ilmausta.

Inka kirjoitti...

Taas todistettu miten pieni maailma on. Se sun ex-kollega/malli on poikaystäväni kaveri, jota uskomatonta kyllä en ole vieläkään tavannut vaan me ollaan jotenkin onnistuttu missaamaan toisemme jo useaan kertaan. Itseasiassa arveltiinkin ton mieheni kanssa, että tunnette toisenne (koska Oulussa ja varsinkin arkkaripuolelle kaikki tuntee toisensa), tulipahan sekin varmistettua.


Palaan sairastamaan.

NärhiA kirjoitti...

Ja mä niin julkaisin ton juorun eka.
Tosin kovin salavihkaisesti, kun en tiennyt kuinka paljon mulla oli copyrighteja siihen. Et ole ainoa, jolla on ihan ässätsuhteet ympäri Suomea.