sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Salakielinen viikonloppuraportti

Tänään nautimme vanhan ystävämme Frank Mäkkylän uusista seikkailuista, hengasimme ja russutimme russutuksen ylipapittaren, erään tänne kirjoittavan henkilön ex-tyttiksen kanssa. Ja saunoimme! Saunominen se vasta oivallista russutuspuitetoimintaa onkin! Sarjassamme olen-ehkä-tulossa-vanhaksi-sillä-tänään-huomasin-että: omistan yhtäkkiä (sen viimekesäisen "dokataan Jyväskylä" -roadtripin kahvipysäyksen aikana tekemieni kirpparilevyostosten jäljiltä) yllättävän paljon levyjä, jotka sopivat rauhallisen sunnuntaisen kynttiläillallisen taustalle, en pelkkää ärjyntäkitarointia.

Eilen päätin tehdä yllätysvisiitin sinne minne aina teen yllätysvisiittejä ja missä minut otetaan aina ystävällisesti vastaan ja kahvinkeitin laitetaan kysymättä päälle. Otin mukaani nimeltämainitsemattoman teinisarjan tuotantokausia ja suklaata ja alkoholia, ja viivyin viimeiseen bussiin asti. Draama-altis teekkarishenkilö ja naurava teekkarishenkilö liittyivät seuraamme mutta en kuullut hyviä juoruja: pojilla on yhtä tapahtumaköyhää kuin minullakin.

Hyvä lukija. Jos tästä sujuvasti päättelit, kenen luona olen käynyt, keitä siellä on ollut, montako tuotantokautta Buffya hyllystäni löytyy, millä kyseiset henkilöt aina terästvät kahvinsa, kuka on käynyt täällä, mitä olen syönyt, mitä musiikkia kuunnellut (ehei, vinyylit ei näy last.fm-profiilissa, älä yritä!) ja miksi helvetissä olen käynyt Jyväskylässä, tunnet ehkä elämäni turhan hyvin. Menkää vaikka ulos rakentamaan vaja siitä. Tai lukekaa kirja!

2 kommenttia:

Kaikkonen kirjoitti...

ahaha, ihan totta :D mulla ei enää ole elämää. tässä kävi just niinku pelkäsin; musta on tullu todella tylsä tossun alta vilkutteleva kotihuora. vittu.

Eräs Saara kirjoitti...

Mähän tunnen sut ihan liian hyvin, mutta en silti keksi kenen luona olet käynyt, montako tuotantokautta Buffya hyllystäsi löytyy, millä henkilöt terästävät kahvinsa, kuka on käynyt täällä tai mitä musiikkia olet kuunnellut ja suurimpaan osaan muistakin kysymyksistä on vain hämärä arvaus!

Ehkä siis en, ken tietää.