maanantai 22. lokakuuta 2007

Ei ens vaan seuraavana perjantaina casa Aino toivottaa tervetulleeksi

Sä oot kotona lukemassa ja lukemassa tenttiin ja sä oot iltavuorossa ja sä oot tulossa kaupunkiin edellisenä eli ens vkonloppuna ja sä muutat, mutta muuten kutsuisin teidät perjantaina 2.11. illalla pyhäinmiesten- tai palkkapäivän tai ihan sama minkä kunniaksi naamiaisiin. Erityistä teemaa ei ole, asu on vapaa mutta suotava. Siis yleensähän täällä on jossain vaiheessa jollakulla vähän vähemmän vaatteita illan edetessä, mutta paikalle saapuminen vaatteet päällä on aina plussaa. Jos joku kaipailee alushousujaan (miesten) mun synttäreiden jäljiltä, niitä on parit tuolla muistaakseni talteen laitettuina.

Jos olet hyvä tyyppi ja tiedät missä asun, olet tervetullut.

8 kommenttia:

pixie kirjoitti...

En ole tulossa Helsinkiin ensi viikonloppuna, mutta huomenna kylläkin, enkä ole vielä aikatauluttanut itseäni, eli runsaasti olisi vapaita aikoja jäljellä jos joku haluaa tavata. Tulen huomenna illalla ja palaan takaisin Turkuun perjantai-iltana. Seuraavat kaksi viikonloppua aktiiviopiskelen, eli valitettvaatsi en pääse casa Ainoon kutsuttuna päivänä..

Kaikkonen kirjoitti...

Pix, jos sulta liikenee aikaa, niin voisi treffata jossain? Sulla on varmaan mun numero? Se on se sama vanha :)

mononegro del fuego kirjoitti...

Mäki tuun tänä viikonloppuna. Rullaan kaupunkiin 25. (torstai) päivällä ja poistun joskus sunnuntain aikana. Saa tulla katsomaan!

NärhiA kirjoitti...

Noh, me ollaankin sit ainon kaa ihan kahdestaan. otetaan ehkä saarakin mukaan. ;o)

Sandra kirjoitti...

Pinja, voisin perjantaina tulla suoraan laulutunnilta keskustaan pariksi tunniksi. Olisin siis siellä joskus yhden aikaan. Ehditäänkö kahvitella? Voisiko monsieur Karjalainen ystävällisesti liittyä seuraan, että muiden elämä olisi helpompaa?

Eräs Saara kirjoitti...

PAINOPÄIVÄ! Tajusin.

Ei oo kaukaa haettua, et joudun olee silloin yhteentoista asti töissä illalla, mut ehkä sen jälkeen sit, jos mitenkään pystyy kykenee.

aino kirjoitti...

No mähän JUST alustin kaikilla syillä miks just te ette oo pääsemässä just sillon. Tunnistitte kenties itsenne? Ilmoitin kuitenkin. Naamiaisia leikitään kai kumminkin ihan kelpo porukalla.

Sandra kirjoitti...

Niin kuin arvelinkin, neiti Ainoa ei saa puhelimella kiinni. Kokeillaan tätä kautta. Oletko menossa joihinkin Oulu-bileisiin, lähinnä jälkimmäisiin 30.11? Voisin mennä, jos saisin seuraa. Viikonlopusta tulee kaoottinen, koska takas pitää olla jo lauantaina iltapäivällä, mutta mitä pienistä. Kerro siis, jooko joo, niin voin toivoa oikeita työvuoroja.