tiistai 2. lokakuuta 2007

Meez

Eräs ystäväni kertoi taannoin miettineensä jotakin ruoanlaitossa esiin noussutta kysymystä, joka oli muotoa "pitäiskö mun laittaa tähän...". Ystävä ratkaisi ongelman miettimällä, mitä Anthony Bourdain olisi tehnyt vastaavassa tilanteessa. Ongelma ratkesi, ja muistaakseni ratkaisu oli, että kyllä, lisää valkosipulia (en ole ihan varma, mutta joku kategorisesti oikea teko siinä tuli tehtyä).

Haluan kirjoittaa keittiön seinään isoilla kirjaimilla WWABD, jotta en koskaan ala epäillä asioita, jotka maailmassa ovat oikeasti tärkeitä.

Ne teistä, jotka eivät tiedä, mitä meez tarkoittaa tarvitsevat kyseisen henkilön kirjallisuutta elämäänsä heti. Mun meezini on ollu tänään ihan vitun tulessa, olen ollut onnellinen ja melkein jaksanut kirjoittaa erityisopetuksen henkilökohtaisia opetussuunnitelmia sillä aikaa ku liedellä hautuu daube provencal.
















Aikuinen olo tuli, kun hain kahden ja puolen desin viinipullon kaupasta. Viimeinen kuva on siis aavistuksen lavastettu, sillä viinistä kaks desiä meni ruokaan. Mut ei se estetiikkaa haittaa!
Olin melko onnellinen, meez skulas ja funkkas tms, ja oli muuten tosi kiva syödä oikeeta ruokaa. Ihan tosi oikeeta ja rehellistä oli myös maku, olin melko ylpeä.

Äsken innostuin myös jälkkäröimään, uunissa onkin juuri nyt tarte alsacienne, josta ette saa kuvia, koska toi kamera rupes naiseks tai jotain, eikä leiki enää mitään.

Ajattelin sitä uuniin laittaessani, että taytyykin tarjota tätä nyt jollekulle (äiti saa palan, mutta tein ihan kunnon piiraan), ja sitten mietin, että kukakohan olis mahd lähellä, ja sitten ajattelin, että en ole pitkiin aikoihin käynyt teekkaripoikia moikkaamassa, Danny Boylle vois vaikka soittaa sit ku tää on uunissa... Ja juuri sillä hetkellä mun puhelin soi, ja se oli tietty just Dani joka soitti. Ihan vitun kosmista, en oo nähny sitä ainakaan kuukauteen!

Lähden siis kohta vielä hieman kahvittelemaan. Paras päivä ikinä, vaikka aikataulut menikin uusiksi (eikä niitä täten ollutkaan) ja pidin vahingossa melkein lomapäivän. No vähän kirjoitin tota yhtä juttua ja yhdellä luennolla kävin.

2 kommenttia:

Eräs Saara kirjoitti...

Kanttarellejä.

NärhiA kirjoitti...

Ai, että näytti hyvältä.
Kuolen kateudesta.
Lienee vain hyväksi luonteelle.
Keittiöremontti on siis valmis, oletan.
Onnittelen.