sunnuntai 21. lokakuuta 2007

Ite ootte edesvastuuttomia, huonotapaisia ja lapsellisia!

Tänä viikonloppuna opin, että aina kannattaa kysyä. Repeilen täällä nyt itsekseni vitsille, jota en aio ikinä kertoa kenellekään. Muuten saattaisitte pitää mua jotenki pahana ihmisenä tai huonona tyttönä! En ees paljoo oo!

Tiesittekö muuten, että Tampereellakin on Aleksanterinkatu?
Humalassa ei välttämättä kannattaisi matkustaa, luulen nimittäin, että kaljaa ois tarjoiltu lähempänäkin.

Ja Kirsikka hei! Ainaki Veronica Mars tekee niitä!


Edit: Miten niin en oo saanu mitään aikaiseksi? Tänä syksynä olen muodostanut täydellisen sunnuntaiaamun sielunhoitosoittolistan! Ei oo mikään pieni saavutus se!

6 kommenttia:

Sandra kirjoitti...

Aino, alan ymmärtää sun remonttiantipatioitasi. Ikkunaremppaajat on ollu täällä puoltoista tuntia ja jo nyt tekisi mieli häätää ne, että saisin rauhassa möllöttää kotirömppiksissäni ja taktisesti unohtaa tän viikon tehtävälistan.

aino kirjoitti...

Ja anna ku arvaan: ne soittaa radio Suomipoppia kovaa?

eeva kirjoitti...

höh niissä ei oo edes snickersiä! tai edes siis pähkinöitä. tunnen oloni petetyksi. mut söisin silti.

Sandra kirjoitti...

Ei ne soittanu mitään, muuta kuin suutansa. Yksi vähän heikommin kun taisi olla tuolta lahden eteläpuolelta. Mutta niiden piti viipyä kaksi tuntia ja ne viipyi alun viidettä tuntia...Eikä homma tullut siltikään valmiiksi. Ne ei myöskään infonnut siitä, milloin mahdollisesti tulee valmista. Mielestäni asia on kiireinen, jos olohuoneemme ei tällä hetkellä ole asuttava tila.

NärhiA kirjoitti...

Ihan samaa mieltä kirsikan kanssa.
miksi niissä ei ole snickersiä? vakava snickerspuute havaittavissa. joku vaivainen pähkinäkin olis auttanut. mut ei.

aino kirjoitti...

No niin. Snickerdoodlesithan on siis ihan vaan keksejä. Kanelia... mmm. Lisään itse joukkoon aina myös vasta jauhettua kardemummaa, koska se vaan rokkaa. Toi oli muutenlähinnä sitä, miten itse ne teen, siksi tuo resepti. Etikka korvaa tehokkaasti cream of tartarin, sitruunamehukin kävisi kai. Oi. Mausteista tuli mieleen, että kohta alkaa glögisesonki!

Mut hei! Snickerdoodle on vaan paras sana!