maanantai 29. lokakuuta 2007

Tyhmä blondi

Jos kukaan ei muuten pääse ihmettelemään päivittäistä tyhmyyttäni, niin on se hyvä et on tää blogi. Pääsen jakamaan toilailuni kaikille. Oikein julkisesti.

Unohdin sitten tuon typerän klokujen kans värkkäämisen. Vaikka ne pistää sen lauantain ja sunnuntain väliselle yölle, ettei puoli maata olis maanantaina myöhässä... tai ajoissa. Mutta jos ei tee mitään älykästä tai muutenkaan aivotoimintaa vaativaa sunnuntaina, ei mitenkään voi muistaa kääntää niitä viisareita. Joten astelin yliopistolle pirun aikaisen ja ihmettelin suljettuja ovia. Noh, eihän tässä mitään, normaalisti olisin pian ymmärtänyt tän kesäaika-talviaika-jutun... Paitsi, että jostain toistaiseksi tuntemattomasta syystä osa yliopiston väestä on tänään lakossa. Joten oletin, että mesta on vaan lakossa ja siksi kiinni. Minähän kun en virheitä tee. Koko kellojuttu selvisi minulle vasta illalla kun sovin tapaavani ihmisiä viideltä... ja olin paikalla väärään aikaan. Luonnollisesti.

Yliopiston lakkoa on täällä ihmetelty oikein urakalla. Uutisissa ei ollut mitään mainintaa, ei myöskään lehdissä. Tieto kiersi suusta suuhun viikonlopun aikana. Mutta kukaan ei tietenkään voinut olla varma, että lakko todella toteutuu. Joten kaikkien piti kuitenkin raahautua paikalle. Itse kuulin asiasta alun perin isältäni, joten ilmeisesti Suomi uutisoi myös Italian asioista paremmin kuin Italia itse. Noh, se nyt ei varmaan ketään oikeasti yllättänyt.

Mainittakoon vielä, että näin tänään ensimmäisen italialaisen julkkikseni. AC Fiorentinan pelaajan Franco Semiolin. Älkää huolestuko, en minä miekkosta tunnistanut, vaan Miika. Aika lyhyt oli. Luin myös La Nazionea, jossa oli kymmenen sivua uutisia ja yli 50 sivua jalkapalloa. Jopa serie D:n pelit lueteltiin ja analysoitiin läpi. Joka ikinen. Hulluja nämä italialaiset!

2 kommenttia:

Kaikkonen kirjoitti...

...koska olen ovela. Mutta haa, minä löysin sinut :D

Kaikkonen kirjoitti...

Bubbles on nettipeli, jonka olen pariin otteeseen linkittäny blogissa. Niin yksinkertainen, että se addiktoi. En enää tee/ajattele muuta. Bubbles for life.