keskiviikko 10. lokakuuta 2007

Kirjoituksia yön tunneilta. (Mitkä näistä ei ole?)

Hei taas!

Vietin hienon verkottoman viikon, jossa retkahdin virallisesti keskiviikkona, oikeasti tiistaina.

Muuten olen ollut tehokkaasti koulutyöni syyttömänä uhrina koko alkulukuvuoden. Tämä arkkitehtuurijuttu ei ollutkaan niin mieluisaa, kuin annettiin ymmärtää. Varsinkin kun "plakkarissa" on kolmannen vuoden alussa vähemmän opintopisteitä, kuin on standardimäärä ensimmäisen vuoden lopussa..

Elämä, kuten varmasti voi aavistaa, on tapahtumapuolella rajoittuneempaa, kuin eteläisemmillä tovereillani. Se jaksottuu jatkuvan koulutyön alavireen ja satunnaisten eskapististen kestien kesken. Uusimpana tuttavuutena grillinavajaisjuhlallisuudet kiltatalollamme kuluvana iltana. Koulutyön erilaisina poimintoina toimikoot hotellin suunnitteluun suunnattu pikaharjoitus, jossa - suunnittelemme hotellin(!) (suurimpana inspiraationa uuden guruni, Philippe Starckin tuotanto), sekä Kilpisjärvelle suunnattu opastuskeskus (jossa inspiraatio oli.

Poikkeuksena arjen monisävyiseen harmaaseen, kävimme ekskursiolla läheisellä, joskin entisellä sairaala-alueella. Rakennuskanta oli ihastuttavan pittoreskia omalla vuosisadan (1800-1900) vaihteen tyylillään. Joukkomme arkkitehtiopiskelijoita pyöri hetken valottomassa 2,5 kerroksisessa sisätilassa pyrkien inspiroituneeseen tilaan. Tuloksena muutama salamalla napattu kuva ja haluttomuus jatkaa samankaltaisia ekskursioita.

Loppuun ulotan kaikille osallisille kutsun joko/sekä Barbaarisiin Bakkanaaleihin (13.11.) tai/että pikkujouluihin (~30.11.)!!!
Siel on kivaa!

Ei mulla mitään suheit oo. >nyyh<

Ei kommentteja: