torstai 18. lokakuuta 2007

Sono bionda quindi survivo

Olen blondi, joten selviydyn.
Häh häh häää...

Tosin meillekin katsottiin tarpeelliseksi näyttää uuden aallon merkkiteokseksi nimitetty leffa "Vesna va veloce", jossa nuori slaavityttö päätyy huoraksi Riminin kaduille. En nähnyt loppua, koska myötähäpeä voitti kestokykyni.

Yrittääköhän maailma nyt kertoa mulle jotain?

La Finladia-joukkueemme ei pärjännyt Erasmus-illan Trivial Pursuit-skapassa. Emme voi ymmärtää miksei, vastasimme kaikkiin kysymyksiin oikein. Itse baari oli tupaten täynnä jopa tiistai-iltana ja meno aivan mieletöntä. Musiikki oli kamalaa, mutta massa biletti kuin viimeistä päivää. Alkuillasta juoman hinnalla sai napsia antipastoa niin paljon kuin napa veti ja mojitot olivat hyviä. Ei ihan huono juttu.

Eilen kiersin Palazzo Vecchion läpi yliopiston professoressan kanssa. (Välihuomautus: kaikki italialaiset professoressat ovat ainakin tähän asti olleet hyvin kauniita ja hyvin tyylikkäitä, toisin kuin opiskelijat.) Nyt pystyn pitämään tarpeen vaatiessa vaikka oman opastetun kierroksen. Olen aika ylpeä itsestäni, sillä koko höskä pidettiin italiaksi, ja vain italiaksi.

Kaikkien aktiviteettieni seurauksena yritän nyt lukea Wikipediasta tietoja Jacques-louis Davidin merkityksestä rokokoon vaihtumiselle uusklassismiin. Juokseminen paikasta toiseen ja jääkylmä huoneeni verottavat unta turhan paljon. Torkahtelin läpi luennon. Oli siellä jotain myös Herculaneumista ja Petit Trianonista. Onneksi on netti.

Ei kommentteja: